Βελτίωση της προσβασιμότητας και της σήμανσης των φαραγγιών Γκούρα - Τουθόα - Λάδωνα

Βελτίωση της προσβασιμότητας και της σήμανσης των φαραγγιών Γκούρα - Τουθόα - Λάδωνα

Ιούλιος 24, 2021 - 17:45
0 σχόλια

Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Γορτυνίας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος & Ιονίου και συγκεκριμένα με τη Διεύθυνση Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων με σκοπό την εκτέλεση του έργου: «Βελτίωση της προσβασιμότητας και της σήμανσης των φαραγγιών Γκούρα - Τουθόα - Λάδωνα».

Σκοπός της Παρούσας Προγραµµατικής Σύμβασης είναι η μελέτη και εκτέλεση έργων βελτίωσης προσπελασιμότητας, σήμανσης και ανάδειξης των μονοΠατιών στα φαράγγια Γκούρα, Τοθόα και Λάδωνα του Δήμου Γορτυνίας, τα οποία αποτυπώνονται στο Παράρτημα της παρούσας, στον εΠισυναΠτόμενο χάρτη κλίµακα 1:5ΟΟΟΟ.

Αντικείμενό της είναι η εκτέλεση έργων ως άνω, Που αφορούν κυρίως στη σήμανση των φαραγγιών, στον καθαρισμό κατά Θέσεις και την τοποθέτηση απλών κατασκευών Που στοχεύουν στην ανάδειξη και προστασία των στοιχείων της φυσικής κληρονομιάς καθώς και την προαγωγή εναλλακτικών μορφών τουρισµού στην Περιοχή.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.