Βαριές «καμπάνες» από την ΕΠΣ Αρκαδίας για τα όσα έγιναν στο Νεστάνη - Κανδήλα

Βαριές «καμπάνες» από την ΕΠΣ Αρκαδίας για τα όσα έγιναν στο Νεστάνη - Κανδήλα

Απρίλιος 07, 2022 - 14:15
11 σχόλια

Τα όσα έγιναν στο εξ’ αναβολής ντέρμπι του πρωταθλήματος της Β’ Αρκαδίας ανάμεσα στην Νεστάνη με την Κανδήλα το απόγευμα της Τετάρτης 6 Απριλίου αποτέλεσαν την αφορμή για βαριές «καμπάνες» και τιμωρίες.

Η υπαιτιότητα της διακοπής είναι εις βάρος της Κανδήλας στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες έπειτα από συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΣ Αρκαδίας έπεσε χρηματικό πρόστιμο της τάξεως των 300 ευρώ αλλά και τιμωρίες σε τέσσερις ποδοσφαιριστές από 18 μέχρι 4 αγωνιστικές.

Με όσα έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα ένας ποδοσφαιριστής της Κανδήλας δέχθηκε την ποινή των 18 αγωνιστικών και ακόμα τρεις συμπαίκτες του που συμμετείχαν στο επεισόδιο τιμωρία 4 αγωνιστικών από πλευράς των αρμόδιων οργάνων της ΕΠΣ Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Μήπως είσαι ΠΑΟΚ? Κάνε έφεση στο CAS...μέχρι τότε πάρε τον ΚΑΠ, βάλε μια κατσαρόλα με νερό, βράσε τον ΚΑΠ, κάτσε απο πάνω μπας και πάρεις μυρωδία απο τον ΚΑΠ.

Πολύ βαριά καμπάνα το τέρμα και το 6 μόνο 4 αγωνιστικές;;; τους ξεκάνατε... Πάλι τα ίδια θα κάνουν του χρόνου...

15:18--> Άριστη χρήση της ελληνικής, αρα ύπαρχει δόλος για την τιμωρία του ΠΑΟ Κανδήλας? Μήπως, ενοχλεί η Κανδήλα? Μήπως η μπανανόφλουδα ταιρίαζει καλύτερα?Μήπως πρέπει να μάθουμε ελληνικά? Πολλά μήπως....

Με πόσες αγωνιστικές θα ήσασταν ευχαριστημένη για να ξέρουμε άμα είναι να κάνουμε ένσταση !!

Σε αντίστοιχη περίπτωση παλαιότερα παίχτης είχε φάει 21 αγωνιστικές... Και στην ένσταση που είχε γίνει στην επο οι 21 έγιναν 32 αγωνιστικές...

Ολη η ομαδα ειναι μια παρωδια με καπετανιο που δινει το παραδειγμα στους αλλους. Αντε μπας και βαλετε μυαλο.. (δυσκολο αλλα μπορει)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.