Βαριά «καμπάνα» στον Πανθυρεατικό από την ΕΠΣ Αρκαδίας

Βαριά «καμπάνα» στον Πανθυρεατικό από την ΕΠΣ Αρκαδίας

Μάρτιος 29, 2023 - 15:57
4 σχόλια

Η Εκτελεστική Επιτροπής της ΕΠΣ Αρκαδίας συνεδρίασε εκτάκτως το απόγεμα της Τρίτης 28 Μαρτίου και όπως φαίνεται βαρύς είναι ο πέλεκυς της τιμωρίας στην ομάδα του Πανθυρεατικού αναφορικά με όσα συνέβησαν στον πρόσφατο αγώνα με τον Ερμή Μελιγούς.

Όπως προκύπτει από πληροφορίες του ρεπορτάζ στον Πανθυρεατικό έχει επιβληθεί ποινή δύο αγωνιστικών στέρησης της έδρας του, βαρύ χρηματικό πρόστιμο την ίδια στιγμή που οι Αρκάδες διαιτητές εμμένουν στην απόφαση τους για αποχή μέχρι νεωτέρας από τους εντός έδρας αγώνες των Αστρινών κάτι που πρακτικά σημαίνει επιπλέον έξοδα για να έρθουν διαιτητές από συνδέσμους άλλων νομών.

Μάλιστα ο Δήμος Τρίπολης (πατήστε ΕΔΩ) με ανακοίνωση του γνωστοποίησε πως παραχωρεί τα γήπεδα του Λεβιδίου και της Τεγέας για χρήση του Πανθυρεατικού κάτι που φανερώνει πως εκεί θα παίξουν οι Αστρινοί τους επόμενους δύο εντός έδρας αγώνες τους.

Οι αποφάσεις αυτές ελήφθησαν ως συνέπεια της επίθεσης μερίδας «φιλάθλων» στην αναμέτρηση του Πανθυρεατικού με τον Ερμή, κατά του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣ Αρκαδίας Δήμου Αναστόπουλου.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Το φοβερό παντως είναι ότι το αρκαδικό ποδόσφαιρο το διοικούν τύποι που δεν έχουν βάλει ποτέ το χέρι στην τσέπη και κουνάνε το δάκτυλο σε αυτούς που ματώνουν οικονομικά για να συντηρούν τις ομάδες!

16:33 σεβαστή η άποψη σου αλλά μην ξεχνάς ότι τους ανθρώπους αυτούς που ειναι γνώστες του ποδοσφαίρου οι ομάδες τους εκλέγουν. Οι ομάδες δεν θα έπρεπε να αποβάλλουν αυτά τα στοιχεία-φιλάθλους ώστε να μην τους δημιουργούν πρόβλημα;;; Ειδικά στα παιχνίδια του Πανθυρεατικού πέρσι και φέτος υπήρχε πάλι θέμα από τους γνωστούς φιλάθλους. ας πληρώσουν αυτοί λοιπόν τα σπασμένα κ όχι η ομάδα. Αλλά μέχρι την ναζα της εξέδρας φτάνει η μαγκιά τους.

ΤΑ ΠΛΑΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΙΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ . ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.