Τζιούμης: Έχουμε ήδη κάνει εντάξεις έργων πάνω από 25 εκατ. ευρώ, το απόλυτο ρεκόρ για τον Δήμο Τρίπολης

Τζιούμης: Έχουμε ήδη κάνει εντάξεις έργων πάνω από 25 εκατ. ευρώ, το απόλυτο ρεκόρ για τον Δήμο Τρίπολης

Ιούνιος 27, 2022 - 23:00
40 σχόλια

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, επικοινώνησε live με δημότες, μέσω facebook, την Δευτέρα (27/6/2022), απαντώντας σε ζητήματα τα οποία τέθηκαν και αφορούν τον Δήμο Τρίπολης.

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ: «Έχουμε κατασκευάσει 14 νέες παιδικές χαρές στην Τρίπολη και σε κάποια χωριά και το επόμενο διάστημα θα κατασκευαστούν νέες παιδικές χαρές σε τοπικές κοινότητες. Για την οδό Μαινάλου, η παιδική χαρά δεν έχει πιστοποίηση, διότι τα όργανα είναι παλιά. Δεν μπορούν να γίνουν επισκευές. Πρέπει να γίνει πλήρης αντικατάσταση, αυτή είναι η νομοθεσία για να εξασφαλιστεί πιστοποίηση. Το κόστος είναι αρκετά μεγάλο, ξεπερνά τις 50-60.000 ευρώ και αναζητούμε χρηματοδότηση.»

ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟ ΔΑΚ: «Η χρήση του ενός γηπέδου είναι για το κοινό και είναι δωρεάν για τους πολίτες. Σύντομα θα ανακατασκευαστούν και τα τρία γήπεδα τένις για να φιλοξενούνται αγώνες.»

ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ: «Τα τελευταία 10 χρόνια δεν είχαν γίνει καθόλου κατασκευές νέων πεζοδρομίων. Σήμερα, ένας μεγάλος αριθμός πεζοδρομίων είναι σε κακή κατάσταση. Στην περιοχή Σταδίου και Φιλικών δεν έχουν καν οριοθετηθεί πεζοδρόμια που οι άνθρωποι έχουν πληρώσει και αυτά τα χρήματα δεν χρησιμοποιήθηκαν από προηγούμενε δημοτικές αρχές. Εμείς έχουμε κατασκευάσει ένα μεγάλο αριθμό πεζοδρομίων, με βάση τις οικονομικές δυνατότητες που έχουμε. Δεν μπορούν να φτιαχτούν όλα, δεν υπάρχουν τα χρήματα. Θα συνεχίσουμε και μεταξύ αυτών είναι και η οδός Κωνσταντοπούλου. Αύριο περνά η δημοπρασία για το δρόμο και τα πεζοδρόμια της Γεωργία Α’ και της Εθνομαρτύρων. Και βέβαια το μεγάλο έργο της Καλαβρύτων με ποδηλατόδρομο και πεζοδρόμια. Την επόμενη εβδομάδα θα κάνουμε δημόσια διαβούλευση για να συζητήσουμε τις προτάσεις που υπάρχουν από τους μελετητές και να αποφασίσουμε όλοι μαζί πως θέλουμε να είναι η οδός Καλαβρύτων.»

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ – «Υπογράφουμε σύμβαση για παρεμβάσεις στους παιδικούς σταθμούς. Θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες».

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ: «Έχουμε υπογράψει σύμβαση που θα υλοποιηθεί μέσα στον Ιούλιο και περιλαμβάνεται και η οδός Καλλινίκου Καστόρχη που είχε ασφαλτοστρωθεί τελευταία φορά πριν από 40 χρόνια περίπου, σύμφωνα με τους κατοίκους. Είναι και άλλοι δρόμοι. Κάθε χρόνο κάνουμε ασφαλτοστρώσεις και το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε.»

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ – «Στο γήπεδο μπάσκετ θα γίνει σύντομα μια συντήρηση και θα τοποθετηθούν παγκάκια».

ΑΔΕΣΠΟΤΑ: «Έχουμε υποβάλει πρόταση για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα ΑΡΓΟΣ. Ξεκίνησε πάλι η περισυλλογή αδέσποτων και η μεταφορά τους στον κτηνίατρο. Για το Καταφύγιο της Νεστάνης, έχει φτιαχτεί στο μεγάλο του κομμάτι. Από τους ελάχιστους δήμους που έχουν κατασκευάσει καταφύγιο είναι ο Δήμος Τρίπολης και για αυτό είμαστε υπερήφανοι, εκκρεμεί η έγκριση άδειας λειτουργίας, είναι διαδικαστικό θέμα με την Κτηνιατρική Υπηρεσία και μια συμπληρωματική σύμβαση η οποία θα υλοποιηθεί μέσα στους επόμενους 1-2 μήνες για να ολοκληρωθεί το Καταφύγιο.»

ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ: «Αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι εργασίες. Θα μεταφερθεί προσωρινά το περίπτερο και θε επανέλθει μετά το τέλος των έργων».

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: «Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα από την Αντιδήμαρχο, κυρία Καρούντζου. Ένα πρόγραμμα ποιοτικό, με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Στην πόλη και στα χωριά. Επαναλαμβάνεται ο θερινός κινηματογράφος που έχει αγαπηθεί από τους συμπολίτες μας. Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει οικονομικά πολιτιστικές εκδηλώσεις χωριών και σε αυτό είμαστε ανοιχτοί.

Για το Σεπτέμβριο, θα γίνουν εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή, αλλά και για την επέτειο της Άλωσης. Θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα».

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ – «Φέτος, λειτουργούν οι κατασκηνώσεις μετά από δύο χρόνια. Τηρούμε αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Θέλουμε τα παιδιά μας να ευχαριστηθούν αυτές τις μέρες ξεγνοιασιάς με ασφάλεια. Φέτος, κάναμε μια μεγάλη παρέμβαση και αντιμετωπίσαμε φθορές.

Για το ΚΑΠΗ, μετά τις 17 Αυγούστου, θα υπάρξει μια κατασκηνωτική περίοδος για τα μέλη του ΚΑΠΗ.

Μετά τις 27 Αυγούστου, θα φιλοξενηθούν παιδιά Αρμένικων Σχολείων από την Αθήνα».

ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – «Το έργο προχωρά με βάση το χρονοδιάγραμμα. Στον Δήμο Τρίπολης, όλα τα έργα συνεχίζουν και υλοποιούνται ενώ σε άλλες περιοχές υπάρχει πρόβλημα, λόγω της αύξησης του κόστους των υλικών. Με μοναδική εξαίρεση του προβλήματος που υπάρχει με το Κολυμβητήριο. Έχει προκύψει ένα σοβαρό πρόβλημα στατικότητας. Γίνεται μια προσπάθεια να βρούμε τα χρήματα που απαιτούνται για τη στατική ενίσχυση. Είναι πάνω από 400.000 ευρώ αυτά που χρειάζονται. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι κάνουμε τεράστια προσπάθεια, θέλουμε ένα ασφαλές κολυμβητήριο. Νομίζω ότι θα έχουμε καλά νέα σύντομα.»

ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ: «Έχουμε φτάσει στο τελευταίο στάδιο για να ορίσει τιμής μονάδας το δικαστήριο, είχαμε υποβάλλει αίτηση από το Νοέμβριο και προσδιορίστηκε το δικαστήριο για το Σεπτέμβριο, αν και ο νόμος προβλέπει ότι θα έπρεπε να υπάρξει απόφαση μέσα σε ένα μήνα. Έχουμε τα χρήματα για τις απαλλοτριώσεις, έχουμε έτοιμη τη μελέτη.»

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ: «Σε καθημερινή βάση, τα μηχανήματα του Δήμου είναι στα χωριά μας. Τρέχουν δύο εργολαβίες. Στις 8 Ιουλίου τελειώνει ο διαγωνισμός για νέο έργο περίπου 3.000.000 ευρώ. Τις επόμενες ημέρες, εγκρίνεται και μια πρόταση 500.000 ευρώ. Στόχος είναι μέχρι το τέλος αυτής της θητείας, όλες αυτές οι εργολαβίες να έχουν ολοκληρωθεί ώστε σχεδόν σε όλα τα χωριά του Δήμου να έχουν γίνει παρεμβάσεις σε χιλιάδες χιλιόμετρα αγροτικής οδοποιίας. Είναι ένα τεράστιο έργο που δεν είχε γίνει ποτέ τέτοιας έκτασης παρέμβαση».

ΝΕΑ ΕΡΓΑ – «Σε 2-3 μήνες θα υπογράψουμε σύμβαση για το παλαιό Δημαρχείο, άμεσα δημοπρατείται το έργο στο Πνευματικό Κέντρο, το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της ΔΕΥΑΤ που θα υπογράψουμε σύμβαση και μια σειρά από άλλα έργα. Σήμερα, υπογράψαμε σύμβαση για τα υπόγεια του δικαστηρίου, ξεκινήσαμε τη μελέτη για την Πινακοθήκη, στο ψηφιακό μουσείο θα ξεκινήσει η κατασκευή του στο Πετροπούλειο, για το μουσείο στο Ελαιοχώρι έχει ξεκινήσει η μελέτη. Μέσα σε λιγότερα από τρία χρόνια θητείας, έχουμε κάνει εντάξεις έργων πάνω από 25.000.000 ευρώ. Είναι το απόλυτο ρεκόρ για τον Δήμο Τρίπολης, μέσα σε μια τριετία. Για το έργο αυτό έχουν δουλέψει σκληρά οι υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης. Συνεχίζουμε. Προετοιμαζόμαστε για την πρόταση που θα βγει για την ψηφιοποίηση του Δήμου. Στόχος είναι να αλλάξει ριζικά η μορφή στην πόλη και στα χωριά μας.»

ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ – ΠΑΡΚΙΝΓΚ – «Μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες, θα βγει προκήρυξη για οικόπεδα περιμετρικά του κέντρου για να χρησιμοποιηθούν για παρκινγκ. Η ελεγχόμενη στάθμευση δουλεύει. Θα αξιολογήσουμε τα αποτελέσματά της και να κάνουμε τροποποιήσεις. Πλέον, ο οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να βρει παρκινγκ. Σύντομα θα υπάρχει και ψηφιακό σύστημα για την ελεγχόμενη στάθμευση.»

STREET FOOD FESTIVAL – «Για εμάς ήταν μια πρόσκληση, ήταν μια ιδέα του Επιμελητηρίου. Η επιτυχία ακόμα και για εμάς ήταν πολύ μεγαλύτερη από αυτό που περιμέναμε. Υπήρξε ένα θέμα που δεν συμμετείχαν πολλές ντόπιες επιχειρήσεις. Είχαν ενημερωθεί όλες. Φάνηκε ότι ο κόσμος το ήθελε. Η Τρίπολη για τρεις ημέρες πλημύρισε κόσμο, υπήρξε μεγάλη επισκεψιμότητα και από άλλες περιοχές. Κάνουμε δράσεις που θα φέρουν κόσμο στην περιοχή μας. Θέλουμε να το επαναλάβουμε του χρόνου και με περισσότερες τοπικές επιχειρήσεις, αλλά και με βάση τα τοπικά προϊόντα μας.»

Δελτίο τύπου 

Ειδήσεις: 

40 Σχόλια

Θα σώσει πολύ κόσμο το "Τρίτσης" στις επόμενες εκλογές για όσους γνωρίζουν!

ναι αλλά έτσι μόνον οι εργολάβοι που κονομάνε θα σας ψηφίσουν (παίζεται και αυτό ! λολ)

για το κολυμβητηριο ,ακομα να εχουμε εναρξη εργασιων ? βαρυ το τιμημα και ερχεται η ωρα της πληρωμης δημαρχε

Μεγάλο Θέμα το Κολυμβητήριο και δεν έχουμε μια ενημέρωση και ένα χρονοδιάγραμμα ... Πολύ Κρίμα

ΟΙ 14 ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ;;;; Η ΜΑΙΝΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ .... ΕΝΩ ΟΙ 14 ΕΙΝΑΙ... Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ;;; ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙΚΙ... ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ.... ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΑΡΤΣΟΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ;;; ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ;;; ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΦΥΤΟΖΩΟΥΝ ΚΑΙ ....ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ...

18:02, 21:07 Την ακούσατε τη συνέντευξη; Αν την ακούσατε και δεν βασιστήκατε μόνο στο πιο πάνω κείμενο, θα είχατε ακούσει τι είπε για το κολυμβητήριο αστραπόγιαννοι και οι δύο

07:56 ότι είπε και για τα ημεδαπά και τα τσαντήρια τους... στατική μελέτη, βάλτε τα όλα μαζί, να μην πέσουν ποτέ.

07:56 μας έβλεπες στον ύπνο σου; Το Δελτίο Τύπου ποιος το συντάσσει ως Περίληψη της Συνέντευξης; Το μέσο ή ο Δήμος; Λέει κάτι για το κολυμβητήριο; Έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση γραπτή; Ξέρεις τι σημαίνει στατική μελέτη; Κι αν δεν υπογραφεί ποτέ για τους λόγους, που σίγουρα ξέρεις, τι θα γίνει; Επιφανειακά τα ξέρουμε, ουσιαστικά αν ξέρεις εσύ πες μας, που αμέσως χαρακτηρίζεις τάχα να υπερασπιστείς...

@07:56 - Εσύ που την άκουσες, βοήθησε και εμάς τους υπόλοιπους που δεν την ακούσαμε. Πότε θα είναι έτοιμο το κολυμβητήριο;

7.56 ο αστραπογιαννος ψηφιζει,και οταν θα ψηφισει θα πεσει κλαμα ,που θες και να χαρακτηρισεις βλημα

11:34 Εσύ γνωστέ και μη εξαιρετέε άσε κατά μέρος το κολυμβητήριο και ψάξε από τώρα να βρεις μέρος να κρυφτείς, γιατί έρχονται οι εκλογές, έρχεται και η σειρά σου

10:48 Και τι με ενδιαφέρει εμένα ρε μεγάλε ποιος έκανε τη σύνταξη του δελτίου τύπου; Σου είπα εγώ ότι την έκανε το μέσο; Χ€$τηκα όποιος κι αν την έκανε. Εγώ απάντησα σε δύο αστραπόγιαννους που ρωτάνε για το κολυμβητήριο έχοντας διαβάσει μόνο το κείμενο και είπα ότι εγώ άκουσα το βίντεο και μίλησε για το κολυμβητήριο. Εσύ τι ακριβώς ζόρι τραβάς δεν μας λες; Κι επειδή αυτός που έγραψε το δελτίο τύπου είναι μακάκας και δεν έγραψε όλα όσα είπε ο Τζιούμης εγώ φταίω; Άντε πάγαινε νούμερο

07:56 κρύψουυυυυυυ, καλώς σε συμβούλευσαν ότι τα πάντα μπορούν να γίνουν φύλλο και φτερό.

400.000 και βάλε η στατική μελέτη, οι εξυπνόπουλοι που κόπτονται τόσο πολύ για το κολυμβητήριο ας τα μαζέψουν από τα λεφτόδεντρά τους και να τα δώσουν στον δήμο για να τελειώσει.

07.56 δυστυχώς για την πόλη, πάλι απογοητευτικός ο κ. δήμαρχος και η μπάλα στην κέρκιδα όπου δεν τον συμφέρει. Εξακολουθεί να μην αναγνωρίζει κανενα λάθος, να μη ζητάει καμία συγνώμη και κυρίως να μην ακούει κανένα θέμα που θέτουν οι δημότες. Οτι δεν είναι στην ατζέντα του, δεν υπάρχει. Ούτε λέξη για αστυνόμευση και τροχαία και τα αυτοκίνητα σε πάρκα πλατείες και πεζόδρομους. Τσιμουδιά για ημεδαπά. Γαργάρα η καγκουροποίηση της Άρεως και οι λίγδες στον Κολοκοτρώνη. Αλήθεια, στο κάθισμα του Γέρου στον Αγιοθόδωρα, γυρίστε τους προβολείς λίγο στο πλάι γιατί μας στραβώνουν τα βράδια με τόσο φως..

@18:01 - Αυτό είπε ο Δήμαρχος; Ότι η στατική μελέτη για το κολυμβητήριο κοστίζει 400.000€; Δεν έχει τεχνική υπηρεσία ο Δήμος; Ο μεταλλικός σκελετός του κολυμβητήριου δηλαδή πόσο θα μας πουν ότι θα κοστίσει; 2-3.000.000€;;; Επιτέλους υπάρχει δημοσιογράφος να ρωτήσει τον Δήμαρχο 4-5 ερωτήσεις ουσίας; Μπορεί να πάει κάποιος δημοσιογράφος σε 1-2 τεχνικά γραφεία της πόλης μας και να μάθει 2-3 βασικά πράγματα, ώστε μετά να μπορεί να κάνει την δουλειά του; Για αυτό μας λένε χωριό. Γιατί δεν υπάρχει δημοσιογραφία, γιατί κάνει ο καθένας ότι γουστάρει και λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι.

Είναι το κολυμβητήριο 2-3 χρόνια κλειστό, είναι άγνωστο πότε θα ανοίξει πάλι και παριστάνει η δημοτική αρχή ότι είναι επιτυχημένη!!! Επειδή τραβάει κάποιος/α τον δήμαρχο συνέχεια φωτογραφίες και τις μοιράζει στα "μέσα". Πλάκα κάνουμε έτσι; Εμφανή προβλήματα στον μεταλλικό σκελετό, ανακαλύπτονται βολικά (θα έλεγα) λίγο πριν ξεκινήσουν οι εργασίες. Η μελέτη γίνεται με το πάσο της, το κόστος της μελέτης παρουσιάζεται δήθεν εξωφρενικό και δεν μιλάει κανείς! Δήμαρχε, δεν βλέπω να σε σώζει ο κορονοϊός αυτόν τον χειμώνα. Οι γονείς θα ψάχνουν για το κολυμβητήριο και θα γυρεύουν ευθύνες.

το εχω ξαναγραψει,αλλα θα το ξαναγραψω,το κολυμβητηριο ειναι αυτο που θα πληρωσει ο δημαρχος και θα χασει τις εκλογες ,αν νομιζει οτι τοσα χρονια τα παιδια μας που πηγαιναν κολυμβητηριο ,τοσα χρηματα,τοσα ταξιδια για αγωνες,τοσα ονειρα που τους τα κατεστρεψε θα ειναι κατι αμελητεο για το δημαρχο,να αλλαξει πλευρο ,μαυρο και μαλιστα ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΥΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ........ΔΑΓΚΩΤΟ

7:51 Θες δηλαδή να μας πεις ότι προκειμένου το κολυμβητήριο να είναι ανοιχτό εσύ είσαι τόσο ανεύθυνος και παρτάκιας και θα έστελνες το παιδί σου με τον κίνδυνο να καταρρεύσει η οροφή ή μέρος του κολυμβητηρίου ανά πάσα ώρα και στιγμή; Εγώ πάντως δεν θα το έστελνα, ούτε και το στέλνω και δεν με ενδιαφέρει πίοτε θα φτιαχτεί. Όταν θα είναι έτοιμο και γερό, τότε θα το στείλω

9.45 εσυ πρεπει να εισαι "περιπτωση" ποιος γονεας θα εστελνε το παιδι του σε προβληματικο και επικινδυνο κολυμβητηριο ? ΚΑΝΕΝΑΣ , η δουλεια του δημου-δημαρχου ειναι να φτιαχτει ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ο οποισδηποτε χωρος αθλησης ,εκει φαινεται αν ειναι πετυχημενος ενας δημαρχος ,και επειδη απο τις πραξεις (γιατι αυτες μετρανε και οχι τα λογια) δεν ειναι πετυχημενος στις εκλογες ,λος πουλος ..............

Ο κ. Τζιούμης θα χάσει από τα άυλα: πολιτισμός, αθλητισμός, τουρισμός. Τα απαξίωσε γιατί πίστευε ότι μπορεί να τα διαχειριστεί ο ίδιος, χωρίς ειδικούς, μόνο με την παρέα και τον κολλητο του. Κακός σύμβουλος η έπαρση, η αλαζονεία και η υπεροψία. Η ανικανότητα και η ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής στους τομείς αυτούς είναι απίστευτη. Και συνεχίζουμε τον κατήφορο ακόμη πιο χαμηλά. Πιο χαμηλά και από το μηδενικό του Παυλή. Όσο για τη δημοσιογραφία της πόλης, που λέει και ο Παύλος, εκεί να δεις σε ποιο υπόγειο είμαστε...

@09:45 - Άρα μας έκανε και χάρη ο Δήμαρχος που είναι κλειστό 3 χρόνια το κολυμβητήριο. Σωστά; Επί της ουσίας δεν απαντάς τίποτα όμως. Εμφανή προβλήματα στον σκελετό του κτιρίου για ποιον λόγο ανακαλύφτηκαν τελευταία στιγμή; Τεχνική υπηρεσία δεν έχει ο Δήμος; Γιατί έχουμε τέτοια καθυστέρηση στην μελέτη και στο επόμενο στάδιο; Δεν μπορούσαν να γίνονται παράλληλα εργασίες που δεν αφορούν το κομμάτι του σκελετού; Τόσα χρόνια που δεν λειτουργεί το κολυμβητήριο μπορεί να μας ενημερώσει ο Δήμαρχος πόσα χρήματα έχουν εξοικονομηθεί; Είναι γνωστό ότι το κόστος λειτουργίας ετησίως είναι τεράστιο.

Είναι γνωστό σε όλη την πόλη ότι το κόστος θέρμανσης του νερού κάθε χειμώνα για τον Δήμο ήταν εξωφρενικό. Με το κολυμβητήριο κλειστό 2-3 χειμώνες τώρα αυτά τα χρήματα έχουν "εξοικονομηθεί". Μπορεί κάποιος δημοσιογράφος να ρωτήσει τον Δήμαρχο πόσα είναι αυτά τα χρήματα και που πήγαν αφού το κολυμβητήριο είναι κλειστό τόσα χρόνια; Για να μην ακούμε δικαιολογίες ότι είναι ακριβή η μελέτη και ψάχνουμε τους πόρους...Τελικά υπάρχει δημοσιογράφος σε αυτή την πόλη που ενδιαφέρεται για τους πολίτες; Επίσης απορώ με την αντιπολίτευση. Μόνο με μπαρούφες και πανηγύρια ασχολούνται;

Με την αλλαγή ταρτάν στο στίβο τι θα γίνει κ. Κούρο; Τρία χρόνια τώρα γιατί δεν προχωράει τίποτα.

Κούρο εσυ τι λες για το κολυμβητήριο ξέρεις πως το ΔΑΚ ανήκει στο νομικό πρόσωπο όπου εσυ είσαι ο πρόεδρος. Μέχρι σήμερα κάνεις τον κινέζο. Εχεις να φας μαύρο που θα πάει σύννεφο.

Χαλαρώστε λίγο ρε σεις οι πιο πάνω που βράζει το αίμα σας. Θέλετε δηλαδή να μας πείτε με τέτοιο βρισίδι που ρίχνετε στον Τζιούμη ότι στις προηγούμενες εκλογές τον είχατε ψηφίσει και τώρα δεν θα τον ψηφίσετε; Θα του ρίξετε μαύρο ε; Ελάτε ρε σοβαρευτείτε και σας πιστέψαμε. Τουλάχιστον εγώ έχω το θάρρος να πω ότι τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου τον ψηφίσαμε και θα τον ξαναψηφίσουμε όπως και πάρα πολλοί άλλοι που ξέρω γιατί είναι ο μόνος που αξίζει και δεν το παίζω οργισμένος (και καλά) και πονηρός. Άντε χαϊβάνια που νομίζετε ότι τρώμε χόρτο. Έχουμε ξυπνήσει δεν τρώμε κουτόχορτο σαν και σας

Φυσικά και τον ψήφισαν δεξιοί ψηφοφόροι κι αυτον και τον Λαγό και το Μακαρούνη και τον alex Τώρα ούτε δράμι. Περνάνε και δεν λένε ούτε καλημέρα, ειδικά εκείνος ο Λαγός την έχει δει Ιούλιος Καίσαρας, ο δε ALEX μορφονιος! Αντε απο εκεί!!

@21:56 - Ας βγαίνει μέχρι τα γεράματά του ο Τζιούμης. Την δουλειά του να κάνει. Είναι κλειστό το κολυμβητήριο και δεν πάνε τα παιδιά μου για μαθήματα κολύμβησης. Αυτό είναι το πρόβλημά μου. Άλλαξε τις παιδικές χαρές, τις έκανε βρεφικές και δεν ξαναπάτησαν ποτέ, όπως και εκατοντάδες άλλα παιδιά. Έκανε ελεγχόμενη στάθμευση και τον πρώτο χώρο που έπρεπε να κάνει τον άφησε ελεύθερο για τα ψηφαλάκια. Να μην πω για την μπούρδα που είπαν για την Καλαβρύτων. Τι θέλεις, να μην τα γράψω; Δεν είναι λάθη αυτά; Να λέμε όλα καλά, "Κώστα Τζιούμης, δύναμη"; Έχει κάνει και έργο, έχει κάνει και αρκετά λάθη.

21.56 οπως εσυ εχεις το θαρρος να πεις οτι θα ξαναψηφησεις το τζιουμη για δημαρχο,ετσι και εμεις εχουμε το θαρρος για τους δικους μας λογους,λογους που αφορουν τα παιδια μας,να ΜΗΝ ξαναψηφησουμε τον τζιουμη, αν δε μπορεις να το συνειδητοποιησεις ,περιμενε το βραδυ των εκλογων ,το αν μας πιστευεις η οχι δε μας ενδιαφερει καθολου ,τουλαχιστον εμενα προσωπικα

Το θέμα με τα αδέσποτα έλεγε ο κύριος λαγός οτι θα το λύσει άμεσα , τα έλεγε αυτά με το που βγήκε κοντεύουν οι επόμενες και δεν έχει κάνει ΄τιποτα ουσιαστικό, το κολυμβητήριο θα κοστίσει δήμαρχε, η διάθεση σου για δουλειά εκτιμάται όπως εκτιμάται και η έπαρση και η ανικανότητα των γύρω σου με πρώτο και καλύτερο τον αντιδήμαρχο από πάνω.

Γιώργο, πας με φόρα στο γκρεμό. Ψηφίζω Τζιούμη από τότε που εσύ ήσουν απέναντι με τον παππού. Κι έρχεσαι εσύ σήμερα και με αποκαλείς χαϊβάνι και όλα τα άλλα κοσμητικά με τα οποία λούζεις όποιον σου θίξει τον συμμαθητή. Όχι φίλε, ξεπεζέψτε και σοβαρευτείτε. Η θητεία ως τώρα έχει αρνητικό πρόσημο στα περισσότερα θέματα. Ακόμη και τα σωστά όπως η πλατεία, με τον τρόπο που τα κάνετε γυρίζουν μπούμεραγκ. Άσε που χάνεις το δίκιο σου λόγω της υπεροψίας και των σχολίων σου. Βάζεις την πόλη απέναντι και την βρίζεις. Γιατί; Δεν είναι ο Κώστας δήμαρχος των ψηφοφόρων του αλλά όλων. Σταμάτα να βρίζεις...

... όποιον έχει αντίθετη άποψη. Δεν έχεις πάντα δίκιο και δεν τα κάνετε όλα σωστά. Εσύ δεν έχεις παραδεχτεί ούτε ένα φάουλ. Ούτε ένα συγνώμη, αστοχήσαμε. Δεν παραδέχεστε τα χάλια των παιδικών χαρών. ΣΕ όλη την Τρίπολη δεν υπάρχει ούτε μία παιδική χαρά κατάλληλη για παιδιά. Το κολυμβητήριο κλειστό. Πείτε ένα συγνώμη. Κι εσύ να πάψεις να κάνεις το άσπρο μαύρο, κάτω το κεφάλι και δουλειά. Ήσουν καλός τελικά μόνο στις καμπάνιες, αλλά στη διοίκηση παίρνεις μηδέν. Μετά τις εκλογές το έχασες το παιχνίδι. Έπαρση και αλαζονεία και ασχετοσύνη και ξερολίαση λέγεται αυτό Γιώργο. Και οδηγεί στην ήττα..

Για τον "κύριο", που χαρακτηρίζει κάθε έχοντα αντίθετη άποψη (νούμερο, αστραπόγιαννο κλπ) απλά να μάθει πόσοι κανονίζουν να κατηφορίζουν πλέον για Άργος... Που όλοι από Αργολίδα έρχονταν τον χειμώνα σε μας... Αν δεν άκουσες την συνέντευξη ή δεν ικανοποιήθηκες πρέπει να μην μιλάς...ωραία νοοτροπία...

16:01 Ναι, θα σε αποκαλώ χαϊβάνι όσο κι εσύ με αποκαλείς Γιώργο. Ούτε Γιώργο με λένε, ούτε συμμαθητής μου ήταν κανένας από αυτούς που λες (δεν είμαι τόσο μεγάλος ακόμα), ούτε και καμία σχέση έχω με τους Τζουμαίους που μου απευθύνεσαι σε δεύτερο πρόσωπο. Αν το καταλάβεις αυτό όπως και ένας-δύο άλλοι (γιατί παραπάνω δεν είναι) που κάνουν τη φασαρία έχει καλώς. Αν δεν το καταλάβερε, εδώ είμαστε. Αυτό ισχύει και για σένα μάγκα 19:37. Και γιατί πρέπει να με ενδιαφέρει ειδικά εμένα πόσοι θα κατηφορίσουν στο Άργος; Και μετά φταίω εγώ που σας λέω μερικούς εξυπνάκηδες, ξερόλες και αστραπόγιαννους

@19.59 OK Γιάννη, Αλέκο, Μαρία, Χριστίνα. Αλλάζει κάτι τώρα; Τώρα που δεν σε λένε Γιώργο, έγιναν καλύτερες οι παιδικές χαρές ή μήπως άνοιξε το κολυμβητήριο; Ή μήπως άλλαξε το χαϊβάνι και από υποτιμητική ειρωνεία έγινε έπαινος... Και δε μου λες, πώς και δεν έχεις καμία σχέση με τους Τζουμαίους; Άλλα έγραφες παραπάνω. Όλη η οικογένεια Τζιούμη και ξερό ψωμί! ... Δεν σας σώζει τίποτα ρεεεε..... όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε. Άρχισε ήδη η αποσυναρμολόγηση και ακολουθεί η διάλυση για σκραπ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.