Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Είσαι αρχιερέας του λαϊκισμού!

Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Είσαι αρχιερέας του λαϊκισμού!

Ιούνιος 16, 2021 - 13:52
0 σχόλια

Ο Αλέξης Τσίπρας ανεβαίνοντας στο βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση για το νομοσχέδιο για τα εργασιακά, χαρακτήρισε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη μια από τα ίδια. Χαιρέτισε πάντως την παρουσία του στη Βουλή την οποία όπως είπε αποφεύγει όπως ο διάβολος του λιβάνι.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάλεσε τον Πρωθυπουργό να αντιληφθεί ότι είναι απομονωμένος καθώς έχει απέναντι του όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης τη φωνή των οποίων, όπως είπε, προσπαθεί να φιμώσει η κυβέρνηση.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Τσίπρας αρχικά εστίασε στα οικονομικά της ΝΔ και χαρακτήρισε το κυβερνητικό κόμμα τον πλέον στρατηγικό κακοπληρωτή της Μεταπολίτευσης.

Χαρακτήρισε, δε, τον Πρωθυπουργό, αρχιερέα του λαϊκισμού στη χώρα.

Ακόμα, κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι στην ομιλία του είπε «τα ίδια και τα ίδια», κάτι φυσιολογικό, όπως είπε, αφού την γράφουν δύο λογογράφοι, τους οποίους ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προέτρεψε να συνεννοηθούν μεταξύ τους για το πιος θα κάνει το «ρετούς».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.