Τσιαμούλος: Ανυπολόγιστες οι θανατώσεις ζώων με φόλες στο Λεβίδι

Τσιαμούλος: Ανυπολόγιστες οι θανατώσεις ζώων με φόλες στο Λεβίδι

Αύγουστος 04, 2021 - 17:41
4 σχόλια

Το θέμα των αδέσποτων ζώων συζητήθηκε στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης, την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Μετά τις καταγγελίες για σφράγισμα του ενδιαιτήματος για τα αδέσποτα ζώα στη Νεστάνη από τον κ. Σμυρνιώτη, ο κ. Τσιαμούλος, αναφέρθηκε στα περιστατικά επιθέσεων που γίνονται σε πολίτες.

«Περιμένετε άλλη μία φορά να έρθει ένα νομοθετικό πλαίσιο από την κυβέρνηση για την διαχείριση των αδέσποτων ζώων και να δώσει λύση» ανέφερε,  καταγγέλλοντας ότι το πρόβλημα υπάρχει και δυστυχώς συμπολίτες μας καταλήγουν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι από τις επιθέσεις αδέσποτων.

Ο κ. Τσιαμούλος επίσης ανέφερε ότι υπάρχουν πολλοί θάνατοι σκύλων από φόλες στο Λεβίδι.

Ο κ. Σταμάτης μου επεσήμανε ότι δεν μπορεί να υπολογίσει τον αριθμό των αδέσποτων ζώων που είναι νεκρά από φόλες. Ποιος είναι αυτός, ποιοι είναι αυτοί, ο δήμαρχος πρέπει να κινητοποιηθεί και να κάνει μήνυση κατ’ αγνώστων

Ο κ. Τζιούμης απαντώντας είπε ότι δεν έχει ενημερωθεί και κανείς δεν έχει καταγγείλει στον δήμο τις θανατώσεις ζώων στο Λεβίδι, ενώ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Λαγός ανέφερε ότι όταν ένα ζώο καταλήξει από φόλα, μεταφέρεται στον κτηνίατρο και γίνεται νεκροψία αφού πρώτα ενημερωθεί η αστυνομία.

Αν υπάρχουν μηνύσεις είναι και θέμα της αστυνομίας

«Θέλω να πιστεύω ότι θα βοηθήσετε όλοι να μην καταλήξουν να φεύγουν τα ζώα από εκεί μέσα, γιατί όπως είπατε υπάρχουν καταγγελίες ότι είναι επικίνδυνα τα ζώα»

 

 

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

ο κ. Τσιαμουλος έχει στενοχώρια και θέλει πάντα κάτι να λέει. Να πει τι προτείνει διαφορετικό είναι το θέμα. Από κακακιες έχουμε μάθει.

Όσο και να τον σπρώχνετε τον συγκεκριμένο, δήμαρχος δεν πρόκειται να βγει που να βγάλει ο ήλιος κέρατα. Το κουτσό άλογο δεν πρόκειται να τρέξει ποτέ. Νόμος

Δεν καταλαβαίνω σε τι βοηθούν αυτές οι δηλώσεις. Βρήκε ο κ. Σταμάτης κάποιο νεκρό ζώο κι αν ναι έκανε μήνυση άμεσα; Αν ναι, αναλαμβάνει η αστυνομία μιας (η θανάτωση ζώου είναι κακούργημα). Το μόνο που κάνουν αυτές οι δηλώσεις είναι να δίνουν ψωμί στον 18:10 για να βγάζει τα τοπικιστικά του κόμπλεξ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.