Τρόμο προκαλούν αδέσποτα στην 11ου Συντάγματος στην Τρίπολη (vid)

Τρόμο προκαλούν αδέσποτα στην 11ου Συντάγματος στην Τρίπολη (vid)

Μάρτιος 05, 2020 - 20:01
17 σχόλια

Ανήσυχοι είναι οι κάτοικοι που διαμένουν στην οδό 11ου Συντάγματος και στις γύρω γειτονιές, αφού πάνω από πέντε αδέσποτα σκυλιά, ζουν σε εγκαταλειμμένο οικόπεδο της περιοχής.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, που περίοικοι θέλησαν να μοιραστούν μαζί μας, η αγέλη των αδέσποτων γαυγίζει συνεχώς με το πέρασμα οχήματος, πεζού ή άλλου σκύλου, δημιουργώντας πανικό και φόβο στους περαστικούς.

Όπως μας ανέφεραν έχουν φτάσει στα όριά τους, αφού παρά τις οχλήσεις στους αρμόδιους στο δήμο, τίποτα δεν έχει γίνει για την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Τρόμο προκαλούν αδέσποτα στην 11ου Συντάγματος


17 Σχόλια

Οι παρατάξεις τις αντιπολίτευσης τι έχουν να πουν?

Ότι τελείωσα το σχόλιό μου https://www.arcadiaportal.gr/news/filozoikos-tripolis-gia-tsiamoylo-kai-papadimitrioy-tha-logodotisoyn-sto-dikastirio-gia και εμφανίστηκε αυτό. Που με επαληθεύει για την μαύρη σκυλίτσα Φιλοζωική και κ. Λαγέ. Συνυπεύθυνη φυσικά είναι και η προηγούμενη δημοτική αρχή. Για να μην ξεχνιόμαστε.

Μόνο εκεί;Στη φιλικών αυτές Τις μέρες αγέλη με δέκα σκυλιά,ανάμεσα στα παιδιά που πάνε σχολείο

Το βιντεο ειναι παλιο καποια απο αυτα τα σκυλια τα εχουν περισυλλέξει και στειρωθει ειναι τα σκυλια της Πετρου Μπουα που καποιες φορες ανεβαίνουν και στο συνταγμα

Ο Λαγός τι κάνει ο Λαγός; Όλο να μιλάει ξέρει και να δίνει συνεντεύξεις και από έργο μηδέν. Τζιουμη θα στο φάει το κεφάλι

Τα βίντεο είναι τραβηγμένα 20,21,26 και 27 Φεβρουαρίου 2020. Αγαπάμε τα σκυλιά, αλλά αυτή δεν είναι ζωή ούτε για τα ίδια (είδατε που μένουν στο βίντεο) αλλά ούτε και για εμάς.

Το έχω πει ότι τα πήρανε από την Πετρινού και τα στείλανε περιφερειακά. Αυτά είναι τα έργα του κ. λαγού. Μια βόλτα ακριβώς απέναντι από το 11ο Σύντσγμα θα δείξει σ΄ όλους την ανυπόφορη κατάσταση.

@9:12 Αμα τα σκυλάκια δαγκώσουν κανένα παιδί ή κανένα ηλικιωμένο τότε να δω τι θα πεις. Τελικά πολύ σκυλοκουβέντα έπεσε.

όλοι εσείς δουλείες δεν έχετε? Κάνετε διαγωνισμό ποιος θα πετάξει τη μεγαλύτερη μα@κια καμμένοι εγκέφαλοι !!!

ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ

Με τι στόχο είναι γραμμένο το άρθρο σας???? Επικαλειστε το συναίσθημα του αναγνώστη προς εναντίωση στα αδέσποτα? Κινητοποιειτε εμμεσα τον κόσμο να επιληφθεί του θέματος κ να κάνει τι? Να τα "ξεφορτωθεί" ή να τα υιοθετήσει? Γιατί δεν είδα κάπου να αναφέρετε λύση μόνο να κινδυνολογειτε. Απευθυνθείτε στον Δήμο και ως σωστοί δημοσιογράφοι αφήστε το θυμικο σας απέξω !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.