Τροχαίο στην οδό Σεραγίου στην Τρίπολη

Τροχαίο στην οδό Σεραγίου στην Τρίπολη

Ιούλιος 09, 2021 - 16:07
3 σχόλια

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Ιουλίου στην Τρίπολη.

Υπήρξε σύγκρουση 2 οχημάτων και ένας από τους επιβαίνοντες τραυματίστηκε ελαφρά.

Το τροχαίο ήταν υλικών ζημιών, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ένα ιχ παραβίασε το STOP.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Να παραβιάζεις ενα στοπ, είναι ένα πράγμα που μπορεί να συμβεί στον καθένα. Αλλά μετά πρέπει να δείξεις την ανάλογη ανάληψη ευθύνης ευθύνης (γενικά μιλάω). Ομως να είσαι οδηγός σχολικού και να μη στρίβεις αλλά να θές να περάσεις μέσα από τα τρακαρισμένα είναι μάλλον αιτία να σε απολύσουν. Επίσης μια οδηγός που βλέπει από την γωνία το ασθενοφόρο να πάιρνει άτομο και να θέλει να περάσει ανάμεσα στο ασθενοφόρο και δυο σειρές αυτοκινήτων, θέλει κοίταγμα. Μάλλον όλοι μας θέλουμε θεραπεία για το πόσο στραμμένοι είμαστε στον εαυτό μας.

Δυστυχώς ούτε οδική παιδεία υπάρχει αλλά ούτε και το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο. Χιλιάδες νεκροί και εκατοντάδες χιλιάδες τραυματίες στην χώρα μας και κανένας δεν ασχολείται....

Αυτή η πόλη είναι η χαρά του φαναρτζή και του νεκροθάφτη. Μηδέν παιδεία, μηδέν σεβασμός, μηδέν αστυνόμευση, μηδέν πρόστιμα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.