Τροχαίο με τραυματισμό στην οδό Μίκη Θεοδωράκη στην Τρίπολη (pics,vid)

Τροχαίο με τραυματισμό στην οδό Μίκη Θεοδωράκη στην Τρίπολη (pics,vid)

Ιούλιος 07, 2020 - 20:06
6 σχόλια

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Τρίτη 7 Ιουλίου λίγο μετά τις 19:00 στην οδό Μίκη Θεοδωράκη, λίγα μέτρα πριν το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ανθρώπων που βρέθηκαν στο σημείο του συμβάντος, ο ηλικιωμένος που οδηγούσε το ΙΧ ερχόταν από την οδό Μελισσάνθης και βγήκε στον περιφερειακό δρόμο, παραβιάζοντας το στοπ.

Από την άλλη ο οδηγός του ταξί κινούνταν στην οδό Μίκη Θεοδωράκη με κατεύθυνση προς το ΔΑΚ,  προσέκρουσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού.

Σοκαρισμένος ο οδηγός του ταξί, ανέφερε ότι ο οδηγός του άλλου οχήματος πετάχτηκε με μεγάλη ταχύτητα μπροστά του.

Στο σημείο βρέθηκε πυροσβεστική που απεγκλώβισε τον οδηγό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον τραυματισμένο ηλικιωμένο οδηγό, ο οποίος φαινόταν ότι είχε χτυπήσει στο κεφάλι.

Πιθανότατα και ο οδηγός του ταξί να μεταφέρθηκε και αυτός στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τροχαίο με τραυματισμό στην οδό Μίκη Θεοδωράκη


6 Σχόλια

Λίγο σπάνιο σε αυτή την πόλη να σταματάει κάποιος σε Στοπ. Ο ταξιτζής, είναι επαγγελματίας κιόλας, θα έπρεπε να είχε βάλει κάμερα στο ταξί του

@00:03 αν βάλει κάμερα θα πρέπει να είναι συμβατός και με τον ΓΚΠΔ(GDPR), το οποίο είναι ένα βάρος.

@11:25 Που να δεις πως πάνε στον πρώτο παράλληλο δρόμο που είναι η Ευκλείδου, από την οποία περνούν πολλά παιδιά τις ώρες που πηγαίνουν σχολείο. Δεν σταματάει κανείς σε σταυροδρόμι και πηγαίνουν σαν τρελοί. Πηγαίνουν από εκεί για να αποφύγουν τα φανάρια. Εγώ είμαι κάτοικος της περιοχής. Είναι καθαρά θέμα τύχης που δεν έχει σκοτωθεί κάποιος ακόμα εκεί.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.