Τροχαίο ατύχημα με ΙΧ και ποδήλατο στην Τρίπολη

Τροχαίο ατύχημα με ΙΧ και ποδήλατο στην Τρίπολη

Ιούλιος 27, 2021 - 09:36
12 σχόλια

Τροχαίο ατύχημα συνέβη το πρωί της Τρίτης 27 Ιουλίου γύρω στις 8:00 στα φανάρια στο γήπεδο του Παναρκαδικού όπου ΙΧ συγκρούστηκε με ποδήλατο.

Η ποδηλάτισσα χτύπησε ευτυχώς ελαφρά. Σύμφωνα με πληροφορίες η οδηγός του ποδηλάτου παραβίασε το STOP.

Φωτογραφία αρχείου

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

Οι περισσότεροι ποδηλάτες της πόλης μας ποτέ δεν ακολουθούν τον ΚΟΚ, ποτέ δεν σταματάνε σε φανάρια και γενικά περνούν με κόκκινο ή πηγαίνουν αντικανονικά. Όλοι μας έχουμε δει παρολίγον ατυχήματα ενώ περιμένουμε στο φανάρι και βλέπουμε κάποιο ποδήλατο να το παραβιάζει και να γλυτώνει στο τσακ να τρακάρει με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Με αυτά που έχουν δει τα μάτια μου με τους ποδηλάτες, απορώ πως δεν έχουμε θάνατο κάθε μήνα τουλάχιστον.

Η ασυδοσία των ποδηλάτων οφείλεται πρώτα στο εγγενές στοιχείο της ιδιοσυγκρασίας του χειριστή (ένας εξ αυτών ο Τζέφρι) και κατά μείζονα λόγο στην ιδιοσυγκρασία των δημοσίων υπαλλήλων της τροχαίας.

Σάββατο 24/7 στις 17:15 στα φανάρια καλαβρύτων σταματημένος με κόκκινο. Ενδιάμεσα απο τα αυτοκίνητα περνά ένας ποδηλάτης με αγωνιστικό (αθλητής) σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Παραλίγο να τον πατήσει ο απέναντι. Λίγο ποιό κάτω σταματάω και τον ρωτάω εάν αυτόν δεν τον πιάνουν τα φανάρια και η απάντησή του ήταν ΟΧΙ και τι θα μου κάνεις, παρε το 100 και το 200. Αυτοί είναι οι ποδηλάτες της Τρίπολης. Όσο για την τροχαία..........??????????????????

Νεοέλληνες και ασύδοτοι είσατε ολοι εσείς που δεν χρησιμοποιείται ποτέ ποδήλατο και μποτιλιάρετε το κέντρο με τα αυτοκίνητα σας παρκάροντας πάνω στα παιζοδρόμια...

Διαβάζοντας τα σχόλια, και που μας φέρανε ηλεκτρικό στην πόλη πολύ μας είναι....

Ενω εσύ που που μποτολιάρης το κέντρο νε το αυτοκίνητο σου και παρκάρης πάνω στα πεζοδρόμια είσαι ωραίος...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ. ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΧΟΥ ΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ. ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ. ΑΠΟ ΟΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΡΕΛΛΑ.... ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΕ ΦΑΝΑΡΙΑ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΟΚ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ..........ΟΛΟΙ ΛΕΝ ΠΩ ΠΩ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΗ ΤΟΝ ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΙΧ !!!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΗ ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΚΟΚ.

@00.12 Η λέξη "παιζοδρόμια" βγαίνει από το "παίζω στο δρόμο;". Γιατί εμένα στο σχολείο άλλα μου είχαν μάθει οι άσχετοι οι δάσκαλοι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.