Τρίπολη: Ξεκίνησε το 4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ αφιερωμένο στον Νίκο Γκάτσο (pics,vid)

Τρίπολη: Ξεκίνησε το 4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ αφιερωμένο στον Νίκο Γκάτσο (pics,vid)

Δεκέμβριος 02, 2022 - 21:01
4 σχόλια

Με την εμφάνιση των «Μελωδών» της μεικτής πολυφωνικής χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γλυφάδας «Ο Προφήτης Ηλίας» ξεκίνησε την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου το 4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ αφιερωμένο στον Νίκο Γκάτσο στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο. Μία διοργάνωση από τη Χορωδία Τρίπολης, με τη συμμετοχή χορωδιών από Ναύπλιο, Άργος, Πάτρα, Τρίπολη, Άστρος, Μέγαρα, Γλυφάδα, Πειραιώς και  Νήσων.

Στην εκδήλωση ως κεντρική ομιλήτρια παραβρέθηκε και η κυρία Άννα Μπιθικώτση, κόρη του μεγάλου τραγουδιστή   και συνθέτη, η οποία με γλαφυρότητα αφηγήθηκε στιγμές από την ζωή του σημαντικού ποιητή.

Στη συνέχεια, η χορωδία κατάφερε να ταξιδέψει το κοινό στην δισκογραφία των τραγουδιών του Νίκου Γκάτσου και του Μάνου Χατζιδάκη.

Απολαύστε απόσπασμα από την όμορφη βραδιά.  

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ξεκίνησε το 4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ - αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο στην Τρίπολη


4 Σχόλια

Τεράστια επιτυχία. Προφανώς επειδή είναι συνδιοργάνωση με τον Δήμο Τρίπολης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλιώς η Χορωδία Τρίπολης από μόνη της δεν μπορεί να υλοποιήσει ένα τόσο επιτυχημένο φεστιβάλ. Να κάνετε κι άλλα τέτοια, και πιο συχνά. Μην μας αφήσετε μέχρι του χρόνου στη στέρηση

Μεγάλη προσέλευση του κοινού. Προχειρότητα και μόνο! Πρώτο τραπέζι πίστα ο οδοκαθαριστής!!! Δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι ο κόσμος σας έχει κανονικά γραμμένους.

Δεν ασχολείται κανείς σοβαρά και ξεφτιλιζόμαστε σε όλη τη χώρα! Ήρθαν ξακουστές χορωδίες και είναι 20 άτομα στο Μαλλιαροπούλειο. Για να δούμε τις επόμενες ημέρες τι θα γίνει, αλλά τόσο υποβαθμισμένο φεστιβάλ για τον Γκάτσο είναι ντροπή, τρίζουν τα κόκκαλα του! Τελικά θα μας πει κάποιος υπεύθυνος ποιες χορωδίες μας τίμησαν, τουλάχιστον να ξέρουν και αυτοί που βρίσκονται εκτός Τρίπολης?? Μπράβο στο Portal που πήγε....η Τρίπολη είναι απο τις ελάχιστες πόλεις στην Ελλάδα που τα ΜΜΕ τους προβάλλουν βίντεο λίγων λεπτών απο εκδηλώσεις που γίνονται!!

Κάθε δειλινό κοιτώ τον ουρανό, το γαλανό και μια φωνή τρελή σαν χάδι κι απειλή κοντά της με καλεί

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.