Τρίπολη: Τροχαίο με εκτροπή οχήματος στη λεωφόρο ΟΗΕ (pics)

Τρίπολη: Τροχαίο με εκτροπή οχήματος στη λεωφόρο ΟΗΕ (pics)

Μάιος 20, 2022 - 12:41
14 σχόλια

Το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Μαΐου σημειώθηκε ακόμα ένα τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο ΟΗΕ στην Τρίπολη.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα την εκτροπή του και τη σύγκρουση του οχήματος με τις προστατευτικές μπάρες.

Από το τροχαίο δεν υπήρξε τραυματισμός και καταχωρίστηκε ως υλικών ζημιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σημείο, στη στροφή της λεωφόρου ΟΗΕ, συμβαίνουν πολλά τροχαία ατυχήματα. Πρόκειται για ένα επικίνδυνο σημείο, στο οποίο όμως οι διερχόμενοι οδηγοί δεν μειώνουν την ταχύτητα του οχήματός τους, με αποτέλεσμα την εκτροπή του οχήματός τους ακόμα και εκτός δρόμου, προς τις γραμμές του τρένου.

Ειδήσεις: 

14 Σχόλια

Κυριε Δημαρχε ειναι ο τεταρτος χρονος που ειχαν αρχισει να καταστρεφονται και κατεληξαν σε αυτη την κατασταση οι μπαριερες. Παρ'ολες τις ενημερωσεις που ειχατε δεν κανατε τιποτα , προφανως γιατι ειναι μεγαλο το κοστος σε σχεση με την ζωη των συμπολιτων μας , μπραβο συνεχιστε ετσι.

Το επικίνδυνο σημείο έγινε ακόμα πιο επικίνδυνο αφού κάποιοι έξυπνοι θεώρησαν σωστό να σταματήσουν την φρεσκια άσφαλτο πριν τη στροφή (πόσο μάλλον δε να ασχοληθούν με την αρνητική κλίση της στροφής). Ακόμα έτσι πάντως και με αρκετά χλμ δεν σε πετάει έξω (αν δεν αιφνιδιάστεις με κάτι)

Είναι απαράδεκτο οι κάτοικοι της Τρίπολης που γνωρίζουν το συγκεκριμένο σημείο να περνανε με ταχύτητα μεγαλύτερη από την επιτρεπτή.

ΤΟ ΟΡΙΟ ΕΙΝΑΙ 50ΧΛΜ/ΩΡΑ. ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ 50 ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ; ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΣΙΚΟΔΡΟΜΟΥΣ ; ΜΠΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΑΝΙΔΩΣΕ ΤΟ. ΜΗ ΣΑΣ ΦΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΛΕΟΣ

Έλεος με αυτό το δρόμο...έχει ανάποδη κλήση στο σημείο της στροφής και έχουν φύγει από την πορεία τους δεκάδες αυτοκίνητα...κάθε μήνα υπάρχει και ένα ατύχημα!Μηπως πρέπει να γίνει μελέτη και να επισκευαστεί;;Πρέπει να σκοτωθεί κόσμος για να αλλάξει κάτι;

Έλεος με αυτό το δρόμο...έχει ανάποδη κλήση στο σημείο της στροφής και έχουν φύγει από την πορεία τους δεκάδες αυτοκίνητα...κάθε μήνα υπάρχει και ένα ατύχημα!Μηπως πρέπει να γίνει μελέτη και να επισκευαστεί;;Πρέπει να σκοτωθεί κόσμος για να αλλάξει κάτι;

Βάλτε μια μεγάλη επιγραφή πριν τη στροφή "ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ", πολλοί περνάνε, λίγοι κόβονται!

17:22 @ Σας συνιστώ να πάτε να το δείτε γιατί δεν είναι λογικό αυτό που λέτε . Εξηγήστε μου σας παρακαλώ , πως ένα έργο που δεν έχει κλείσει τρία χρόνια , έχει αρχίσει να καταστρέφετε εδώ και τέσσερα χρόνια !!!!! Από άρθρα που βρήκα στης 3 Αυγούστου 2019 μας λένε ότι τότε φτιάχτηκαν οι μπάρες .

Πριν μπεις στη στροφή έχει 3 ταμπέλες. 1. Μέγιστη ταχύτητα 40χλμ/ώρα 2. Αριστερή επικίνδυνη στροφή 3. Προσοχή κίνδυνος Τί άλλο πρέπει να μπει ; Τροχονόμος 24ωρης βάρδιας που να σου λέει μην τρέξεις παιδάκι μου θα σκοτωθείς ; Ελεος με τον κάθε άσχετο που πιάνει το ριμάδι το τιμόνι.

Λοιπών ,επειδή αυτή η ιστορία κρατάει πολλά χρόνια και ούτε πρόκειται να σταματήσει με το να φτιαχτούν οι μπάρες πάλι, γιατί οι<<γρήγοροι>>οδηγοί δεν πρόκειται να σταματήσουν να υπάρχουν, όσες ταμπέλες και να τοποθετηθούν .Μια λύση που μπορεί να υπάρξει , είναι να αποφασιστεί από τους αρμόδιους για αυτά τα θέματα ( Δήμος , υπουργείο συγκοινωνιών ) και κατά ποσο το δυνατον είναι να τοποθετηθούν πριν την στροφή με κατεύθυνση προς Σπάρτης όσα σαμαράκικα χρειάζονται με την ανάλογη και προβλεπόμενη σήμανση ύπαρξης τους νωρίτερα και ας πάει μετά ο κάθε<< γρήγορος >>να περάσει με πάνω από 30 χλμ/ω

Ήθελα νά'ξερα πόσο δύσκολο είναι να τοποθετηθούν στο σημείο εκείνο του δρόμου ειδικά πλαστικά σαμαράκια ώστε να αποτρέπουν τον κάθε γκαζοφονιά να έχει κολημένο το πόδι του στο γκάζι;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.