Τρίπολη: Στο Ψυχιατρικό Τμήμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου ο Δημήτρης Λιγνάδης (pics)

Τρίπολη: Στο Ψυχιατρικό Τμήμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου ο Δημήτρης Λιγνάδης (pics)

Μάρτιος 02, 2021 - 12:58
7 σχόλια

Στο Ψυχιατρικό Τμήμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 2 Μαρτίου ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και τέως διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς κατά συρροή και ο οποίος έχει κριθεί προφυλακιστέος και έχει μεταφερθεί στο Κατάστημα Κράτησης Τρίπολης από την Παρασκευή.

Ο Δ. Λιγνάδης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις, προκειμένου να γίνει μια ψυχιατρική εκτίμηση.

Προσήλθε στο Νοσοκομείο με το βαν των φυλακών, επισκέφθηκε το Ψυχιατρικό Τμήμα και περίπου μία ώρα αργότερα αναχώρησε για τις φυλακές.


7 Σχόλια

Ου να μου χαθείς να χάνεσαι, ξεφτιλισμένε που θα βγεις και τρελλός τώρα για να δικαιολογήσεις τα αίσχη σου χαμένο κορμί

Ποιος Λιγνάδης; Από εδώ και πέρα μόνο για τον Κουφοντίνα και τους γνωστούς αγνώστους θα μιλάμε!

Τάσσομαι στο πλευρό του Λιγνάδη! Έχασε τη θέση του και διασύρεται χωρίς να έχει προηγηθεί δίκη και καταδίκη του. Το επόμενο βήμα ποιο είναι; Λιντσάρισμα;

Ίσως τραβάει η όρεξη σου ένα κέρασμα από τον διευθυντή !!!!που θα τον λυπηθώ γιατί δεν έχει δικαστεί , ας φτιάξει ξανά τις ψυχές που χάλασε βρε να του δώσω πίσω την ζωή του πρώτος εγώ !!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.