Τρίπολη: Στο έλεος των «κυνηγών» χαλκού το εξωκλήσι της Αγίας Τριάδας (pics)

Τρίπολη: Στο έλεος των «κυνηγών» χαλκού το εξωκλήσι της Αγίας Τριάδας (pics)

Αύγουστος 02, 2021 - 20:44
24 σχόλια

«Ούτε ιερό ούτε όσιο» έχουν τα μέλη σπείρας που έχουν «βάλει στο μάτι» και κλέβουν τις καμπάνες σε περιοχές του δήμου Τρίπολης.

Μετά την κλοπή  των καμπανών από τους  Ιερούς Ναούς της Αγίας Παρασκευής και του Αγίου Δημητρίου στην Μαγούλα και της καμπάνας από το στο εξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας στις Ρίζες τον Ιούνιο (δείτε ΕΔΩ) , μία νέα κλοπή έγινε αντιληπτή σήμερα σε εξωκλήσι της Τρίπολης.

Άγνωστοι δράστες ανέβηκαν στα κεραμίδια και αφαίρεσαν την καμπάνα από το εξωκλήσι της Αγίας Τριάδας  απέναντι από το άλσος του Αγίου Γεωργίου στην Τρίπολη. Επίσης έκλεψαν και ένα μανουάλι, ενώ προκάλεσαν ζημιές στην σκεπή του Ναού.

Ειδήσεις: 

24 Σχόλια

Ώρα είναι να αρχίσετε τα ρατσιστικά παραληρήματα και να μας πείτε ότι τα έκλεψαν τίποτα...γύφτοι

Παιδιά μην ενοχλείτε το δήμαρχο με ανούσια θέματα, δεν είναι δουλειά του. Μ αυτα και μ αυτα ξέχασε να δωσει συγχαρητήρια σε Τεντόγλου και Πετρούνια. Αυτά είναι δουλειά του δημάρχου.

τεραστια η ευθύνη του δημάρχου και του δήμου στο σύνολό του , αιρετοί και υπάλληλοι .Το ξέρουμε πως αστυνομία δεν ασχολείται και ο εισαγγελέας ανύπαρκτος , αλλά η δημοτική σρχή είναι το τελευταίο όπλο που έχουμε σαν κοινωνία να αμυνθούμε κι ο δήμαρχος τους κάνει πλατες και τους καλύπτει. Το κακό δεν έχει τελειωμό, και τα χειροτερα είναι μπροστα. Ακομη και στους δρόμους της Τριπολης κάνουν ότι θέλουν και δεν τους σταματα κανείς. Σε λίγο δεν θα κυκλοφορούμε πουθενα χωρίς την αδεια τους. Ταχυδρομείο και κεπ δικά τους, δεν μπαίνει κανείς άλλος κάθε μέρα.. Επιδόματα δικά τους, όλα δικά τους , και

Τελικά, Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας υπάρχει ? Μήπως πρέπει να επιληφθεί η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων ? Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.Να γίνουν καταγγελίες όχι για τους ημεδαπούς αλλά για τους αστυνοιμικούς και τους εισαγγελείς. Είναι απλά τα πράγματα

Τι να κάνει να πάρει την μαγκούρα του και να τους κυνηγάει, αυτά είναι δουλειά της αστυνομίας και της δικαιοσύνης.

09.35 βρε καλως το το αγόρι! εμφανίστηκες μανάριιιι. Ετσι πρέπει αντρίκια, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Όλα σωστά τα έχεις κάνει. Αυτοαποκαλείσαι μαγκούρα;;; χαχαχα για πρωτη φορά συμφωνώ μαζι σου. Σιγα μην τους κυνηγησετε, το νταραβέρι μαζί τους δεν σας αφήνει.

23.42 Ενώ η δική σου (και η δική μου για να μην παρεξηγηθείς κιόλας) η "φάρα" είναι καλύτερη. Τουλάχιστον αυτοί είναι γύφτοι στο χρώμα του δέρματος

Εχουν κυριαρχησει στην Πολη και κανενας δεν ασχολειται μαζι τους.Εισαγγελεας δεν υπαρχει?Ποσο ωραιο ειναι να μην υπαρχει το αισθημα της ασφαλειας στην πολη μας?Γνωριζουν οι καλα φυλλασομενοι τον φοβο αυτον? Καντε κατι πριν ξεφυγουν τα πραγματα,εχουμε βγει απο μια 10ετη Κριση και εχουμε μπει ηδη στον 2ο χρονο καραντινας και επιδημιας.Αδιανοητο 10 παλιοπαιδα να κανουν κουμαντο.

@9:35 και προς όλους όσοι δικαιολογείτε την αδράνεια της δημοτικής αρχής: όταν όλα τα άλλα συστήματα της πολιτείας δεν λειτουργούν και δεν αποδίδουν, όπως συμβαίνει στην περίπτωσή μας, ο δήμαρχος οφείλει να τεθεί επικεφαλής και να αναλάβει επίσημα και θεσμικά τον αγώνα κατά της παρανομίας στον δήμο. Αυτός πρέπει να διαμαρτυρηθεί στην πολιτεία για την απραξία της. Και να τηρεί τη νομιμότητα απαρέγκλιτα στο μέτρο που του αναλογεί. Τέλος. Αν δεν καταλαβαίνει την δική του ιδιαίτερη και ειδική ευθύνη, τότε να πάει σπίτι του. Ενταξει Παρά; Αμάν πια.

9.35 να πάει λοιπόν στην αστυνομία και στη δικαιοσύνη ως δήμαρχος, και με τους φωτογράφους παρέα, να βγάλουν φωτογραφίες και να κάνετε δελτία τύπου ότι ο δήμαρχος πήγε για λογαριασμό των δημοτών και της τοπικής κοινωνίας στην αστυνομία και διαμαρτυρήθηκε. Αυτό να κάνει καταρχήν. Και μετά να πάει στον εισαγγελέα και να κάνει επισημη καταγγελία ως Δήμαρχος Τριπόλεως. Κι αν δεν εισακουστεί, να πάει στα φιλαράκια του τα υπουργάκια στην Αθήνα να ζητησει ακρόαση για μείζον θέμα του δημου του. Και να μην αφήσει τους εμπλεκόμενους σε χλωρό κλαρί μέχρι να λυθεί το πρόβλημα. Αυτό να κάνει, πονηρέ, αλλά

12.09@ δεν διάβασες σωστά το σχόλιο μου. Ξαναδιάβασέ το σε παρακαλώ. Δεν είναι δική του ιδιάιτερη και ειδική ευθύνη, είναι αρμοδιότητα εκ του νόμου. Είναι παράβαση καθήκοντος για 2 υπηρεσίες του Δήμου, Πολεοδομεία και ΔΕΥΑΤ. Δεν μπορεί την Πέμπτη να κανονίζει συνάντηση και να στέλνει τους αντιδημάρχους για να υποβαθμίσει το θέμα. Αλλά έτσι είναι όταν τον συμβουλεύει αυτός που ανέφερες. Καταντά άφαντος, άβουλος και ανύπαρκτος.

Τι αλλο να κανουν πια οι κατοικοι της Μαγουλας απο το να σιωπουν πλεον και αυτο γιατι1]πρεπει να ανεχονται τις επελασεις των τροχοφορων ενοτος του χωριου 2]Να βλεπουν να αναγειρονται συνεχως νεες παραγκες και καμμια πρωτοβουλια η ελεγχος να υπαρχει3]Να γινεται μονομερης καταλειψη της παισδικης χαρας η οποια σε λιγο θα γινει χωρος ενδιαιτησης Αλλα Ακουει κανεις Δεν Νομιζω!!!!

Γιατί χαλάτε την πολύτιμη φαιά ουσία του εγκεφάλου σας, για να εντοπίσετε τα αίτια αυτής της κατάστασης; Ειδικά τώρα μέσα στον καύσωνα. Για σκεφτείτε, στη Σαουδική Αραβία γιατί δεν γίνονται κλοπές !!!

Τι να σου κάνει ο Δήμαρχος; Πάει για βουλευτής λέμε όπως κάθε δήμαρχος με πολιτικές βλέψεις. Συνέχεια Α τοπικό θα παίζει; Οι ευπαθείς είναι ψηφοφόροι και αυτοί.

Παράκληση προς αντιδημάρχους. Σταματήστε να σέρνεστε από τα κουμάντα του τύπου που σέρνει ολόκληρο το δήμο. Δεν ειναι δική σας δουλειά να βγάλετε τα κάστανα απο τη φωτιά. Αρμοδιότητα του δήμαρχου είναι και ο τύπος τον κρύβει. Τι δεν βλέπετε;;;

Φτάσαμε στον πάτο να εκλιπαρούν οι δημότες για την βοήθεια και παρουσία του δημάρχου. Τέτοια αίσχη μόνο επί Κώστα Τζιούμη δύναμη! Θα πρεπε να ντρέπεται ακόμη και να κυκλοφορεί στην πόληκαι τα χωριά και να ποζάρει σαν χάχας στις στημένες φωτογραφίες και να κοκκορεύεται και να μας λέει τα λόγια τα μεγάλα και τα βαρύγδουπα. Να έρθει εδώ να δει πώς περνάμε μεις, γιατί αυτός ζωαρα κάνει και δόξα έχει και καρέκλα, τι ανάγκη έχετε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.