Τρίπολη: Σηκώθηκαν όλοι όρθιοι στο άκουσμα του Εθνικού Ύμνου (pic)

Τρίπολη: Σηκώθηκαν όλοι όρθιοι στο άκουσμα του Εθνικού Ύμνου (pic)

Ιούλιος 28, 2021 - 08:58
13 σχόλια

Η φωτογραφία αυτή κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

"Κυριακή απόγευμα και είναι η στιγμή της υποστολής της Ελληνικής Σημαίας, με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι σε κοντινή καφετέρια σηκώνονται όλοι όρθιοι, αφήνουν ό,τι κάνουν και στέκονται προσοχή στο άκουσμα του Εθνικού Ύμνου.

Μία εικόνα που γεννά ελπίδα για τους σημερινούς Έλληνες, που προκαλεί υπερηφάνεια..."

"Τρίπολη, σε καφέ της πλατείας Άρεως.. Υποστολή της Σημαίας, σταμάτησε η μουσική, όλοι όρθιοι!! Δηλώνω υπερήφανος για τη νεολαία της γενέτειρας!! "

Γράφουν σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Μπορεί να είναι meme ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "ΤΡΙΠΟΛΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΕΩΣ ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Î ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΛΟΙ ΟΡΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ AEIZE ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ Î“Î ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΛΑΟ"

Ειδήσεις: 

13 Σχόλια

Και γιατί είναι είδηση αυτό; Αυτό είναι το αναμενόμενο. Όταν ανακρούεται ένας εθνικός ύμνος, πόσο μάλλον της χώρας σου, πρέπει να σηκωθείς όρθιος. Το αντίθετο θα ήταν είδηση. Και μεταξύ μας, πολλές φορές έχουμε δει το αντίθετο στην πλατεία του Άρεως ή στην κεντρική πλατεία.

Τρία σχόλια το ένα πιο κακόμοιρο από το άλλο, μισαλλοδοξία και μιζέρια, σε μια πόλη που αφήνει τις άλλες πόλεις να ανθούν γύρω της και χάνει το τραίνο γιατί δεν ξέρει για που προορίζεται. Κάθε γενιά και χειρότερη σε μίση και πάθη για τον συνάνθρωπο. Καλή συνέχεια στην πορεία για τον πάτο

19:35 Ίσα ρε μαγκάκι, μην τρελαίνεσαι σου λέω. Χαλάρωσε. Κι εσύ ποιος είσαι ρε λεβέντη, του ληξιαρχείου και ξέρεις ποιος είναι ο καθένας που δεν σηκώνεται στον εθνικό ύμνο; Και πού το ξέρω εγώ ότι δεν είσαι εσύ που βρίζεις τους άλλους αναρχοάπλυτος; Ή σκέτος άπλυτος; Τι, δεν σ' άρεσε;

φαγαμε αμασητα ολα τα μνημονια, η χωρα ειναι διαλυμενη, αλλα σηκωνομαστε ορθιοι στον υμνο. ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΟΙ ΑΛ... α ναι ολα τα πηραν.

Η εικόνα αυτή προκαλεί όμως την σημερινή Κυβέρνηση. Και την προηγούμενη θα μου πείτε τι ίδιο. Σαφώς και την προηγούμενη, όλοι είναι υπέρμαχοι της παγκοσμιοποίησης καί τής κατάργησης της εθνικότητας. Αλλά οι τωρινοί βγαίνουν ακόμα με το σύνθημα πατρις, θρησκεία, οικογένεια. Και υπάρχουν και γίδια που ακόμα τους πιστεύουν. Α και Δεκαπενταύγουστο μέσα κορυφώνεται το κύμα. Α ρε όργια!

Οι μισοί σηκώθηκαν από ντροπή επειδή σηκώθηκαν κάποιοι άλλοι. Κοιτούσαν γύρω τους τί γίνεται... Αυτό όμως δε σημαίνει οτι είναι λιγότερο Έλληνες όσοι σηκώθηκαν με το ζόρι ή δεν σηκώθηκαν καθόλου... Για χαλαρώστε λίγο εσείς οι ...πατριώτες!

κάτι άλλο συμβαίνει με τη φωτο!!!! Είναι από άλλη εποχή γιατί βλέπω πως όλοι οι .....φερέλπιδες δεν φορούν κανένας τους μάσκα !!!!!!

ΕΊΝΑΙ ΚΆΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΈΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑΣ ΚΑΊ ΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΊ ΜΙΑ ΑΠΌ ΑΥΤΕΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΎ ΜΑΣ ΥΜΝΟΥ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.