Τρίπολη: Πώς θα εορταστεί φέτος το Πάσχα στην πλατεία Άρεως (vid)

Τρίπολη: Πώς θα εορταστεί φέτος το Πάσχα στην πλατεία Άρεως (vid)

Απρίλιος 21, 2022 - 20:15
0 σχόλια

Μετά από δυο χρόνια πανδημίας που δεν επέτρεψαν να γίνει το παραδοσιακό Πάσχα στην Τρίπολη, ο Δήμος φιλοδοξεί να  επαναφέρει την  παλιά «αίγλη» του εορτασμού του. Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της Μεγάλης Εβδομάδας υπήρχαν εκδηλώσεις αλλά η κορύφωση θα γίνει την Κυριακή του Πάσχα.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος της Τρίπολης Κ.Τζιούμης την Κυριακή του Πάσχα στην πλατεία Άρεως θα γίνει το παραδοσιακό σούβλισμα των αρνιών. Αυτό θα συνοδεύεται το πρωί κατά τις 11 από δημοτικά μουσικά συγκροτήματα και χορούς από όλα τα χορευτικά σωματεία της πόλης μας.

Θα προσφέρονται άφθονα τα πασχαλινά εδέσματα όπως αρνί, κρασί και κόκκινα αβγά.

Το απόγευμα, το γλέντι θα συνεχιστεί με λαϊκό ρεμπέτικο πρόγραμμα.

Ο δήμαρχος καλεί όλο τον κόσμο στην πλατεία Άρεως την Κυριακή για να γιορτάσει παραδοσιακά αλλά και διαφορετικά από άλλες περιοχές το Πάσχα.

Να ξεφύγουμε λίγο από τις έγνοιες και τα προβλήματα που ταλανίζουν όχι μόνο την περιοχή μας αλλά και όλο τον κόσμο και να ξεχαστούμε έστω για μια ημέρα.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ο Δήμος καλεί όλους τους πολίτες στο πασχαλινό γλέντι στην πλατεία Άρεως


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.