Τρίπολη: Πώς χάνονται μαθήματα στα σχολεία εξαιτίας των rapid test

Τρίπολη: Πώς χάνονται μαθήματα στα σχολεία εξαιτίας των rapid test

Οκτώβριος 25, 2021 - 11:30
10 σχόλια

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί έχουν επιστρέψει στις σχολικές αίθουσες από την αρχή της σχολικής χρονιάς και τα μαθήματα γίνονται διά ζώσης.

Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όταν ένας μαθητής διαγνωστεί με κορωνοϊό, όλοι οι μαθητές πρέπει να μεταβούν σε δομή του ΕΟΔΥ για να κάνουν rapid test.

Αυτό τις μέρες του χειμώνα με την βροχή δεν είναι εύκολο, αφού περίπου 70- 100 άτομα από το σχολείο πρέπει να μεταβούν στην πλατεία Αγίου Βασιλείου, όσον αφορά την Τρίπολη, και να κάνουν rapid test.

Τις περισσότερες φορές, η επιστροφή των μαθητών πίσω στα σχολεία τους είναι κάτι που... δεν γίνεται, αφού η διαδικασία ελέγχου όλων των μαθητών και η επιστροφή στο σχολείο τους, που μπορεί να βρίσκεται εκτός κέντρου, μπορεί να γίνει και ύστερα από 2ώρες.

Οι διευθύνσεις των σχολείων έχουν ήδη ζητήσει από τον ΕΟΔΥ να επιστρέψει στο προηγούμενο μοντέλο ελέγχων στα σχολεία, με το οποίο το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μετέβαινε στα σχολεία που έχουν εντοπιστεί κρούσματα.

Ιδιαίτερα τις μέρες με βροχή, όπως η σημερινή, η ταλαιπωρία για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που συνοδεύουν τα παιδιά είναι μεγάλη.

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Θέλετε να πείτε ότι οι κατσικοκλέφτες δεν έχουν σχέδιο και γίνονται όλα στο πόδι και με την καλή διάθεση των εργαζομένων;

Μόνο οι ανεμβολίαστοι μαθητές κάνουν rapid test οι υπόλοιποι κάνουν self που το χορηγεί το σχολείο. Όμως κάποιοι εκπαιδευτικοί από άγνοια ή αδιαφορία στέλνουν όλα τα παιδιά για rapid.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΟΛΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ...

@07:43 - Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν λιγότερο από τους ανεμβολίαστους. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο εμβολιασμένος και να κολλήσει έχει πάρα πολύ καλύτερη πρόγνωση. Για αυτό στέκονται όλοι στους ανεμβολίαστους και τους προτρέπουν να προστατευτούν με εμβολιασμό.

Η Οξφόρδη λέει πάντως ότι στη μετάλλξη Δέλτα εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι έχουν ακριβώς το ίδιο ιικό φορτίο. Ποιά έρευνα ανατρέπει το παραπάνω; Πώς ο εμβολιασμένος έχει καλύτερο πρόγνωση, όταν μπορεί να καλύπτεται ασυμπτωματικά; Καλά τι ασχετοσύνη βρε Παύλο, δεν πετυχαίνεις αλήθεια σε καμία πρόταση.

Γράφεις, γράφεις, γράφεις και δεν λες τίποτα. Διάβασε να μάθεις: https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/fully-vaccinated.html

Έχω αρχίσει και πιστεύω ότι ο Παύλος είναι ο Πρωτοσαλτε και γράφει σε όποιον πάει κοντά στην κυβερνητική γραμμή .

@23:07 - Αν θέλεις να μάθεις δύο πράγματα αντί να κάνεις τον έξυπνο, πήγαινε στην σελίδα του CDC. Πήγαινε στο μενού "Vaccines" και μετά στην επιλογή που λέει "When You’ve Been Fully Vaccinated". Μετά έλα να πεις το ποίημα σου πάλι. Είχα βάλει σχόλιο με τον σύνδεσμο αλλά δεν το πέρασε.

@02:41 - Και εγώ πιστεύω ότι είσαι ο τελίτσας που ψεκάζεις συνέχεια τα σχόλια του portal με μπαρούφες.

O Τελιτσας είναι χρυσαυγιτης εγώ όχι ,μήπως είσαι ο Ευαγγελατος και γραφεις σαν Παύλος ;Ε Παύλο κακομοίρη !!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.