Τρίπολη: Ποιες ώρες απαγορεύεται η στάθμευση στο πάρκινγκ της Νέας Δημοτικής Αγοράς την Κυριακή

Τρίπολη: Ποιες ώρες απαγορεύεται η στάθμευση στο πάρκινγκ της Νέας Δημοτικής Αγοράς την Κυριακή

Μάιος 21, 2022 - 22:00
7 σχόλια

Την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση αυτοκινήτων στο πάρκινγκ της Νέας Δημοτικής Αγοράς μεταξύ των ωρών 08:30 και 14:30 λόγω εκδήλωσης ονοματοθεσίας οδού.

 

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Αυτή είναι η Τρίπολη δυστυχώς: έφτιαξαν υποτίθεται 5 πλατείες, η μια "φτιάχνεται" τώρα και κανείς δεν αξιώθηκε να φτιάξει ένα υπόγειο πάρκινγκ. Τώρα ζητούν και χαράτσι για τις ελάχιστες θέσεις που έμειναν.

15:53 Δεν είναι τόσο απλό βρε στόκε να φτιαχτεί υπόγειο πάρκινγκ επειδή το λέει ο καθένας κατσιμήτρος. Πρέπει να βρεθεί χρηματοδότης-επενδυτής για το υπόγειο πάρκινγκ. Εσύ τα βάζεις τα λεφτά σου όταν ξέρεις ότι θα τα πάρεις πίσω του αγίου ανήμερα; Ακόμα και να υπάρχουν (που θα υπάρχουν) έσοδα, ξέρεις πότε θα τα πάρει πίσω τα χρήματά του ο επενδυτής;

Εδώ δεν εφαρμόζουν ελεγχόμενη στάθμευση στην πλατεία για να μην χάσουν 50-100 ψηφαλάκια από τα γειτονικά σπίτια. Ποιο υπόγειο πάρκινγκ και ιστορίες για αρκούδες; Θέλει πολλά λεφτά, που δεν υπάρχουν και η καλύτερη θέση ήταν στην πλατεία Άρεως. Οι θέσεις πάνω στην πλατεία είναι πάρα πολλές και θα λύσουν πολύ μεγάλο κομμάτι από το πρόβλημα της στάθμευσης στο κέντρο. Αλλά δεν βλέπω να υπάρχει το πολιτικό σθένος. Μακάρι να διαψευσθώ.

23.59 Δεν έχει να κάνει με πολιτικό σθένος αλλά με την αδυναμία εύρεσης χρηματοδότη ώστε να χρηματοδοτήσει ένα τέτοιο μεγάλο έργο. Συμφωνώ με το σχόλιο του 23:31. Κανένας δεν θα πάει να ρίξει τα ζεστά λεφτάκια του σε κάτι για το οποίο γνωρίζει εκ των προτέρων ότι θα κάνει απόσβεση χρημάτων σε βάθος ούτε κι εγώ δεν ξέρω πόσου χρόνου

@11:23 - Για την ελεγχόμενη στάθμευση μιλάω επί της υπάρχουσας πλατείας. Δεν υπάρχει πολιτική θέληση να το πραγματοποιήσουν από ότι φαίνεται. Φοβούνται μήπως πέσουν από το 60% στο 58% στις επόμενες εκλογές. Μέχρι το 2040 που θα είναι Δήμαρχος ο Κώστας έχουμε καιρό βέβαια. Υγεία.

17:30 Πρόσεξε μην γράφεις τέτοια γιατί οι τετραπέρατοι του πληκτρολογίου που διαβάζουν πίσω από τις λέξεις και γνωρίζουν τους πάντες και τα πάντα θα σε πουν γυαλιστή του δημάρχου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.