Τρίπολη: Πλήρως εξοπλισμένες οι αποθήκες Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Αρκαδίας (pics,vid)

Τρίπολη: Πλήρως εξοπλισμένες οι αποθήκες Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Αρκαδίας (pics,vid)

Μάρτιος 31, 2022 - 19:53
0 σχόλια

Στις 31 Μαρτίου ημέρα Πέμπτη έγινε παράδοση των οργανωμένων αποθηκών της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τα απαραίτητα υλικά που θα προσφερθούν άμεσα σε όλους τους φορείς Πολιτικής Προστασίας όταν τα χρειαστούν.

Τις αποθήκες παρουσίασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Νίκας ενώ το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων, της ασφάλειας, του πυροσβεστικού σώματος, του πολιτικού χώρου καθώς και εθελοντικών ομάδων όπως η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, ΣΑΟΟ και ΕΟΣ Τρίπολης.

«Είμαστε μια περιοχή που πλήττεται από σεισμούς, από πυρκαγιές, από πλημμύρες. Ήταν χρέος μας να κάνουμε αυτή την κίνηση», τόνισε ο Περιφερειάρχης.

Απλά προετοιμαζόμαστε για να είμαστε εντάξει στην αντιμετώπιση φυσικών ακραίων φαινόμενων

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τα σώματα ασφαλείας και ενόπλων δυνάμεων, τις εθελοντικές οργανώσεις καθώς και τον κ. Χατζή συντονιστή Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Οι εκπρόσωποι των εθελοντικών οργανώσεων της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, του ΣΑΟΟ και του ΕΟΣ Τρίπολης εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς την Περιφέρεια για τη γενναιόδωρη προσφορά των αγαθών, που θα διευκολύνει το εθελοντικό έργο που προσφέρουν.

Ενώ με τη σειρά του ο αρχιπύραρχος Θανάσης Κολυβήρας διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Πελοποννήσου τόνισε την μεγάλη σημασία και στήριξη που πρέπει να δοθεί στους εθελοντές.

Τέλος, ο συντονιστής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου δήλωσε ότι σε κάθε περιφερειακή ενότητα υπάρχει μια τέτοια αποθήκη ενώ επισήμανε ότι «ο εθελοντισμός σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση υπό την σκέπη και την καθοδήγηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διεκδικούν να κάνουν όσο το δυνατόν καλύτερο σε κάθε δύσκολη περίσταση».

 

 

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Αποθήκες της Π.Πελοποννήσου ανοιχτές για όλους τους φορείς Πολιτικής Προστασίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.