Τρίπολη: Οι φοιτητικές εκλογές «επέστρεψαν» στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου τρία χρόνια μετά (pics,vid)

Τρίπολη: Οι φοιτητικές εκλογές «επέστρεψαν» στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου τρία χρόνια μετά (pics,vid)

Μάιος 18, 2022 - 14:06
1 σχόλια

Ομαλά και χωρίς προβλήματα διεξάγονται οι φοιτητικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και στα τέσσερα τμήματα που στεγάζονται στην Τρίπολη, στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών, στο τμήμα Νοσηλευτικής καθώς και στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.

Από το πρωί της Τετάρτης 18 Μαΐου έχουν ανοίξει οι κάλπες και η προσέλευση των φοιτητών κυμαίνεται σε καλά επίπεδα.

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας και μέσα στο δύσκολο κλίμα της ενεργειακής κρίσης και του πολέμου που μαίνεται οι εκπρόσωποι των παρατάξεων ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΠΑΣΠ και της Πανσπουδαστικής κίνησης συνεργασίας, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, καλούν τους συμφοιτητές τους να δώσουν τον παρών σε αυτές τις εκλογές.

Οι εκπρόσωποι των παρατάξεων τόνισαν ότι θέλουν να βρίσκονται στο πλευρό του φοιτητή  και να εργάζονται για τα δικαιώματά του, ενώ έκαναν αναφορά και στα έργα που πρέπει να γίνουν στο πανεπιστήμιο. Ιδιαίτερα για τη φωταγώγηση  και πεζοδρόμηση του δρόμου που οδηγεί στο πανεπιστήμιο, που αποτελεί μείζον θέμα για την ασφαλή προσέλευση των φοιτητών στον χώρο του πανεπιστημίου.

Οι κάλπες για όποιον επιθυμεί να συμμετέχει στις εκλογές θα είναι ανοιχτές μέχρι τις 18:00 το απόγευμα, ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 20:00.

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Φοιτητικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου


Υπάρχει 1 Σχόλιο

έκλεισαν τα μπουζούκια δυο χρόνια και έχασε η δεξιά της κλάψας ανασκουμπώθηκε ο προλετάριος Κουτσούμπας και από το πηλοφόρι πήρε την πρωτιά

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.