Τρίπολη: Μουσικοχορετική εκδήλωση για το δημοτικό τραγούδι αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση (pics,vid)

Τρίπολη: Μουσικοχορετική εκδήλωση για το δημοτικό τραγούδι αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση (pics,vid)

Αύγουστος 31, 2021 - 10:43
0 σχόλια

Εκδήλωση αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση διοργάνωσε ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης την Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021, στον εξωτερικό χώρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου και περιελάβανε μουσική, χορό από τους χορευτές του Λυκείου Ελληνίδων Τρίπολης και τις αφηγήσεις των κυρίων Εύη Μεντή, Ελένη Κουσκουρέλου  και τις απαγγελίες των Παναγιώτη Πιτερού και Σταμάτη Γκανέτσιου-Λακμετά.

Οι παρευρισκόμενοι μεταφέρθηκαν νοερά στα χρόνια που γεννήθηκε, καλλιεργήθηκε και άνθισε το δημοτικό μας τραγούδι, με τις φωνές του Δημήτρη Καραχάλιου και Σπύρου Πιτερού. Ενώ στην ορχήστρα ήταν ο Βασίλης Βήλος στο κλαρίνο-φλογέρα, ο Θανάσης Μουρλάς στο βιολί, ο Κωνσταντίνος Τσάμης στο λαούτο και ο Χρήστος Λυκουρέντζος στα κρουστά.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Eκδήλωση για το δημοτικό τραγούδι από τον Φιλοτεχνικό Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.