Τρίπολη: Εργασίες στην οδό Κύπρου για τη δημιουργία του Open Mall

Τρίπολη: Εργασίες στην οδό Κύπρου για τη δημιουργία του Open Mall

Ιούλιος 20, 2021 - 10:41
3 σχόλια

Εργασίες ξεκίνησαν στην οδό Κύπρου στην Τρίπολη το πρωί της Τρίτης 20 Ιουλίου.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, τα συνεργεία ξηλώνουν το πεζοδρόμιο, προκειμένου ο χώρος να διαμορφωθεί σύμφωνα με το νέο σχέδιο.

Καλύτερες προϋποθέσεις, τόσο για τους εμπόρους, όσο και για τους κατοίκους και τους καταναλωτές θα εξασφαλιστούν με την δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) στην Τρίπολη.

Με την δημιουργία του Open Mall η Τρίπολη φιλοδοξεί να αποκτήσει νέα ταυτότητα να βοηθήσει την εμπορική κίνηση και το εμπορικό κέντρο να αποκτήσει ταυτότητα και θα αναδειχθεί η δυναμική που έχει η πόλη.

Το έργο αυτό αφορά την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της περιοχής του «Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Τρίπολης».

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Καλές και οι εργασίες και μπράβο γιατί θα αλλάξει προς το καλύτερο η όψη όλης της εκεί περιοχής, αλλά όφειλαν να αποκλείσουν με κώνους το δρόμο από την αρχή για να μην επιτρέπεται να στρίβεις αριστερά για να κατέβεις την Κύπρου. Όχι να στρίβουμε και να βλέπουμε ότι απαγορεύεται να μπεις στην Κύπρου και ξανά μανά τον κύκλο στην κεντρική πλατεία για να κατέβουμε στην Κολοκοτρώνη. Δεν θέλει και πολύ μυαλό ρε πατριώτες

Ρε σεις παίδες open mall ακούμε τόσο καιρό και open mall δε βλέπουμε... Πότε περιμένουν εκεί στο επιμελητήριο να συνεννοηθουν για τις προσόψεις και ν αρχίσουν έργα; η πεζοδρομηση εκεί έχει τελειώσει 4 μήνες τώρα... Η φωτοδοτηση επίσης γιατί δεν προχωρά ταυτόχρονα με αυτές τις εργασίες;; ή μήπως περιμένουμε την επόμενη καραντίνα να μην κινείται τίποτα;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.