Τρίπολη: Ενημέρωση του Ερυθρού Σταυρού για τα τροχαία ατυχήματα και τις Πρώτες Βοήθειες (pics,vid)

Τρίπολη: Ενημέρωση του Ερυθρού Σταυρού για τα τροχαία ατυχήματα και τις Πρώτες Βοήθειες (pics,vid)

Σεπτέμβριος 20, 2021 - 21:00
0 σχόλια

Για 8η συνεχή χρονιά, ο Δήμος Τρίπολης συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, με κεντρικό σύνθημα "Μετακινούμαστε με μέσα φιλικά στο περιβάλλον. Μένουμε υγιείς".

Οι δράσεις συνεχίστηκαν τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου με μαθήματα πρώτων βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συμμετέχοντας στις δράσεις του δήμου, βρέθηκαν στην πλατεία Πετρινού και ενημέρωσαν του πολίτες που περνούσαν από το σημείο για περιπτώσεις τροχαίων ατυχημάτων και τι πρέπει αυτοί να κάνουν αν εμπλακούν σε τροχαίο ή αν βρεθούν μπροστά σε ένα.

Ο κ. Βούλγαρης Γιώργος εκπαιδευτής και εθελοντής στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και ο κ. Πρασάς Παναγιώτης εθελοντής από το 2011 μας έδωσαν πολύτιμες πληροφορίες για το πώς να προστατεύσουμε τους άλλους και τον εαυτό μας σε περίπτωση τροχαίων ατυχημάτων (αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα, ποδήλατο) μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι επαγγελματίες έκτακτης ανάγκης.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πώς και που πρέπει να τοποθετήσετε το τρίγωνο σε περίπτωση ατυχήματος, τι πρέπει να έχετε μαζί σας στο όχημά μας, που μπορείτε να απευθυνθείτε σε περίπτωση ατυχήματος.

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ενημέρωση του Ερυθρού Σταυρού για τα τροχαία ατυχήματα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.