Τρίπολη: Έκλεισε η ημερομηνία για το 1ο Street Food Festival

Τρίπολη: Έκλεισε η ημερομηνία για το 1ο Street Food Festival

Μάρτιος 16, 2022 - 13:39
3 σχόλια

φωτογραφία αρχείου eurokinissi

Το Street Food Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού που πραγματοποιείται σε όλο τον κόσμο, αλλά και τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, έρχεται και στην Τρίπολη, όπως είχε αναφέρει το Arcadiaportal.gr (δείτε ΕΔΩ).

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η ημερομηνία έκλεισε και το 1ο Street Food Festival της Τρίπολης θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 17-19 Ιουνίου. Μετά από συνάντηση που είχαν οι  εκπρόσωποι από το Επιμελητήριο Αρκαδίας, τον Δήμο Τρίπολης, τον Εμπορικό Σύλλογο Αρκαδίας και  τον Σύλλογο Καφεστιατόρων Αρκαδίας αποφασίστηκε το συγκεκριμένο τριήμερο να πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Τρίπολη και συγκεκριμένα στην πλατεία Άρεως το εν λόγω φεστιβάλ, που μετά από προσπάθειες δύο χρόνων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας είναι πλέον γεγονός.

Αφού ορίστηκε και η ημερομηνία τώρα θα ξεκινήσουν και οι σχετικές ενέργειες για την υλοποίησή του. Αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες  όταν όλα θα είναι έτοιμα.


3 Σχόλια

Θα κλείσουν τόσα μαγαζιά μέχρι τότε, που θα καθιερωθεί το steet food. Αλλά η κυβέρνηση παριστάνει ότι εισπράττει ΦΠΑ και ειδικούς φόρους κατανάλωσης

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.