Τρίπολη: Διερευνώνται τα αιτία θανάτου του 15χρονου

Τρίπολη: Διερευνώνται τα αιτία θανάτου του 15χρονου

Σεπτέμβριος 14, 2021 - 23:42
5 σχόλια

Μεγάλες διαστάσεις σε όλο το πανελλήνιο έχει πάρει ο θάνατος του 15χρονου καθώς λίγες μέρες πριν είχε εμβολιαστεί. Ο άτυχος νέος όταν μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο ήταν ήδη νεκρός με τους γιατρούς να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Στη συνέχεια ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο για αυτές τις περιπτώσεις και ο εισαγγελέας έδωσε εντολή για ιατροδικαστική εξέταση ώστε να αποφανθούν σχετικά με τα αίτια του θανάτου του 15χρονου. Την Τρίτη το πρωί η σορός του εκλιπόντος μεταφέρθηκε στη Κορίνθο ώστε να πραγματοποιηθεί η ιατροδικαστική εξέταση και να ενημερωθεί η οικογένεια.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Διαβάζουμε σε άλλο site : Εφόσον ο εμβολιασμός ανηλίκων δεν είναι υποχρεωτικός (sic), το Ελληνικό κράτος δε φέρει νομική ευθύνη. Παρ' όλα αυτά, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποδώθει ο οιοσδήποτε θάνατος σε οιοδήποτε αίτιο, εάν αυτό δεν αποδεικνύεται μέσω του σχετικού ιατροδικαστικού πορίσματος. Μόνο εάν πεθαίνεις από ή με covid, βεβαίως βεβαίως, συμπληρώνω εγώ....Εκεί ΔΕΝ χρειάζεται.

Για να φέρει το κράτος νομική ευθύνη για το θάνατο κάποιου, ακόμα και αν του επέβαλαν να εμβολιαστεί, θα πρέπει να αποδειχτεί ότι ο θάνατος αυτός προκλήθηκε από τον εμβολιασμό. Νομίζω οι περισσότεροι θα συμφωνούσαν ότι είναι σχεδόν αδύνατο να αποδείξεις κάτι τέτοιο με επίσημο τρόπο εφόσον οι αρχές είναι αναφανδόν εναντίον σου, ακόμα και αν το θύμα δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα υγείας πριν τον εμβολιασμό. Τελικά η (παρεκβατική) δημοκρατία έχει ελάχιστες διαφορές από την τυραννία, όπως έγραφε και ο Αριστοτέλης κάποτε.

Θα πρέπει η φαρμακευτική εταιρεία να αποδείξει ότι ο θάνατος του παιδιού ΔΕΝ οφείλεται στο σκεύασμά της. Όχι το αντίθετο. Η οικογένεια να ορίσει δικό της πραγματογνώμονα, που θα παρακολουθήσει την ιατροδικαστική έρευνα. Αν δεν γίνουν αυτά το κουκούλωμα είναι εύκολη υπόθεση. Περιμένετε το ανακοινωθέν. "Καμία ευθύνη του συγκεκριμένου εμβολίου για το θάνατο δεν προέκυψε κατά την έρευνα, δεν σχετίζεται"

@13:28 όχι δεν είναι αδύνατο. Βάζεις δικό σου ιατροδικαστή να κάνει νεκροψία ή να συμμετάσχει στην αρχική. Βγάζει το πόρισμα του. Αν όντως δει ότι φταίει το εμβόλιο, χρησιμοποιείς το πόρισμα του και πας δικαστικά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.