Τρίπολη: Διαμαρτυρία αγροτών για τις αποζημιώσεις και τις «προσβλητικές» δηλώσεις Λυκουρέντζου (vid)

Τρίπολη: Διαμαρτυρία αγροτών για τις αποζημιώσεις και τις «προσβλητικές» δηλώσεις Λυκουρέντζου (vid)

Απρίλιος 21, 2021 - 14:29
3 σχόλια

Τα προβλήματά τους θέλησαν να μεταφέρουν αγρότες της Ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων περιφέρειας Πελοποννήσου, στον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ιωάννη Οικονόμου που βρέθηκε στην Τρίπολη και συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Π. Νίκα.

Κύρια αιτήματά τους είναι η αποζημίωση του χαμένου εισοδήματος τα τελευταία χρόνια, λόγω των χαμηλών τιμών και του υψηλού κόστους παραγωγής και λόγω της πανδημίας.

Ο κ. Νικολόπουλος Σπύρος μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων περιφέρειας Πελοποννήσου και γραμματέας του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Μεσσήνης μίλησε στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr για τις αποζημιώσεις που πρέπει να δοθούν για τον παγετό, αλλά και για τον αναχρονιστικό όπως επεσήμανε κανονισμό του ΕΛΓΑ.

Επίσης ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για τις απαράδεκτες δηλώσεις του προέδρου του ΕΛΓΑ κ. Λυκουρέντζου από την Τρίπολη, σχετικά με τα όσα είπε για τα ασφάλιστρα και τις αποζημιώσεις.

Ήταν προκλητικός απέναντι στους παραγωγούς ο κ. Λυκουρέντζος

Video: 

ArcadiaPortal.gr Τρίπολη: Διαμαρτυρία αγροτών για τις αποζημιώσεις και Λυκουρέντζο


3 Σχόλια

Είδαμε και με το ΣΥΡΙΖΑ . Ζούσαμε με χρυσά κουτάκια . Έλα μαζέψου παιδάκι

Πάρτε το χαμπάρι δεν θέλουνε παραγωγή πόσο πιο απλά να μας το πουν. Να μην πληρώσει κανείς ασφάλιστρα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.