Τρίπολη: Αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες στην πλατεία Αγίου Βασιλείου - Πρόσληψη Αρχαιολόγου

Τρίπολη: Αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες στην πλατεία Αγίου Βασιλείου - Πρόσληψη Αρχαιολόγου

Σεπτέμβριος 14, 2022 - 21:05
5 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 2 «Αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες την πλατεία Αγίου Βασιλείου» της πράξης: «Ανάπλαση πλατείας Αγ. Βασιλείου στην Τρίπολη», με κωδικό ΟΠΣ 5074754 στο Ε.Π. «Πελοπόννησος 2014-2020» απολογιστικά και με αυτεπιστασία από την ΕΦ.Α. Αρκαδίας.

Το υποέργο που θα εκτελεστεί αφορά στα εξής: Επίβλεψη των χωματουργικών - εκσκαφικών εργασιών στο πλαίσιο της υλοποίησης των εργασιών που περιγράφονται στο φυσικό αντικείμενο του έργου. Διενέργεια ανασκαφικών ερευνών και εργασιών στην πλατεία Αγίου Βασιλείου, στις
 στοές που την περιβάλλουν καθώς σε τμήματα των οδών Κύπρου και Γεωργίου Α’ μαζί με τα πεζοδρόμιά τους, όπου θα πραγματοποιηθούν εργασίες στο πλαίσιο του κύριου έργου.

Οργάνωση αρχαιολογικού εργοταξίου (περιφράξεις κλπ). Αρχαιολογική τεκμηρίωση σχετικά με τις οικοδομικές φάσεις και την

  •  ιστορία του κέντρου της Τρίπολης/αποτυπώσεις πριν, κατά και μετά τις εργασίες / φωτογραφική τεκμηρίωση. Καθαρισμό κινητών ευρημάτων.
  • Καταγραφή/φωτογράφιση κινητών ευρημάτων.
  •  Ταξινόμηση/τακτοποίηση και αποθήκευση κινητών ευρημάτων.
  •  Εργασίες συντήρησης (κινητών και μη) ευρημάτων.
  •  Συλλογή εποπτικού υλικού, συγγραφή κειμένων πληροφόρησης του κοινού
  •  και παραγωγή ενημερωτικού υλικού (ενημερωτικό φυλλάδιο, κλπ.). Έκδοση δίγλωσσου ενημερωτικού εντύπου και εντύπου σε γραφή braille

Η σύμβαση εργασίας θα αφορά , για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τη λήξη του υποέργου, εφόσον κριθεί αναγκαίο από την εξέλιξη αυτού.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση: efaark@culture.gr, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Καλαβρύτων 211 Τρίπολη – Τ.Κ 22100, απευθύνοντάς την στην Γραμματεία της ΕΦΑ Αρκαδίας υπόψιν κας Σ. Ανδρικοπούλου, (τηλ. επικοινωνίας: 2710 225243), εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.culture.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 15/09/2022 έως 24/09/2022).

Πρόσληψη Αρχαιολόγου από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας by Arcadiaportal.gr on Scribd


5 Σχόλια

Αντε να αρχίσουν πάλι τις ''έρευνες'' μήπως βρουν καμιά άλλη μάντρα των τουρκαλάδων και καθυστερήσουν οι εργασίες για την ανάπλαση της πλατείας για κανά τρίμηνο ακόμα , όπως έκαναν και επάνω στην πλατεία και τελικά αυτά που βρήκαν ήταν ένα ΤΙΠΟΤΑ και τα τσιμέντωσαν ύστερα από δυο μήνες ....... Ετσι δεν προχωράει τίποτα κ κ αρχαιολόγοι ~!

Πότε θα λογοδοτήσουν οι αρμόδιοι και οι υπεύθυνοι για την αποσιώπηση αρχαιολογικού ευρήματος απίστευτης αξίας για την ιστορία της πόλης, που πρόσφατα καταχώθηκε και τσιμεντώθηκε σε εργασίες εκσκαφής «φρεατίου» πέριξ της πλατείας;... εδώ σας θέλω κύριοι αρχαιολόγοι...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.