Τρεις Πανελλήνιες διακρίσεις για τους μαθητές του ΚΞΓ Μπουρτσουκλή

Τρεις Πανελλήνιες διακρίσεις για τους μαθητές του ΚΞΓ Μπουρτσουκλή

Ιούνιος 02, 2021 - 09:00
0 σχόλια

Οι μαθητές του κέντρου ξένων γλωσσών Μπουρτσουκλή κατέκτησαν 3 μετάλλια στον Πανελλαδικό διαγωνισμό QLS Book Club.

Για να συμμετάσχουν στον Πανελλήνιο διαγωνισμό QLS Book Club οι μαθητές διδάχθηκαν κάποια αγγλικά λογοτεχνικά βιβλία σε online μορφή και στη συνέχεια κλήθηκαν να απαντήσουν ερωτήσεις κατανόησης σχετικές με αυτά τα βιβλία. Ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, οι μαθητές του ΚΞΓ Μπουρτσουκλή κατάφεραν να κερδίσουν 1η θέση στο επίπεδο Β1 (D τάξη), 2η θέση στο επίπεδο B2 (Lower) και 3η θέση στο επίπεδο Β2 (Lower).

Τι είναι το QLS Book Club;

To QLS Book Club είναι ένα από τα εκπαιδευτικά εργαλεία που προσφέρεται αποκλειστικά από το ΚΞΓ Μπουρτσουκλή και τα υπόλοιπα QLS κέντρα ξένων γλωσσών σε όλη την Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα αποτελεί μία online διαδραστική βιβλιοθήκη λογοτεχνικών βιβλίων για όλα τα επίπεδα της Αγγλικής γλώσσας. Η οποία δίνει στους μαθητές τη δυνατότητα:

Να έχουν πρόσβαση σε όλα τα βιβλία & επίπεδα.
Να παίρνουν μέρος σε διαγωνισμούς με μαθητές άλλων σχολείων. Ένα προκαθορισμένο βιβλίο είναι διαθέσιμο για κάθε μήνα.
Να παίρνουν μέρος σε διαγωνισμούς ποίησης.
Να συμμετέχουν στο chat room και να συζητούν με μαθητές άλλων σχολείων σχετικά με τα βιβλία.

«Κατά τη διάρκεια της καραντίνας δεν περιοριστήκαμε σε μία τυπική online διδασκαλία, αλλά χρησιμοποιήσαμε όλα τα εκπαιδευτικά εργαλεία που έχουμε, καθώς και πλήθος διαδικτυακών εκδηλώσεων που μας παρέχονται μέσω του QLS για να εμπλουτίσουμε τη διδασκαλία μας και να προσφέρουμε στους μαθητές μας την καλύτερη δυνατή εκπαιδευτική εμπειρία», μας αναφέρει η Διευθύντρια σπουδών του ΚΞΓ Mπουρτσουκλή Νίκη Κουταλιανού (πτυχιούχος Αγγλικής φιλολογίας και κάτοχος Master ψηφιακού Μarketing ).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το QLS Book Club και τα υπόλοιπα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΚΞΓ Μπουρτσουκλή επικοινωνήστε στο :

Τηλέφωνο: 2710-232331

Διεύθυνση: 11oυ Συντάγματος 7-9

Facebook : Bourtsoukli English School

Instagram : Bourtsoukli Language Center

www.bourtsoukli.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.