Τραυματισμένο θανάσιμα από ντουφέκι βρέθηκε αγριογούρουνο στο Λιβάδι Κυνουρίας

Τραυματισμένο θανάσιμα από ντουφέκι βρέθηκε αγριογούρουνο στο Λιβάδι Κυνουρίας

Ιούνιος 21, 2021 - 16:47
1 σχόλια

Στις 16/06 εντοπίστηκε στην θέση Λιβάδι τραυματισμένο θανάσιμα από ντουφέκι ένα αγριογούρουνο.Ειδοποιήθηκαν αμέσως δασικός υπάλληλος της περιοχής μας και ο ομοσπονδιακός θηροφύλακας μας και ακολούθησαν όλες τις νόμιμες διαδικασίες.

Καταδικάζουμε τέτοιου είδους περιστατικά και θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα επαναληφθούν, γιατί όποιος παίζει με την φωτιά κάποια στιγμή καίγεται.

Όποιος έχει πρόβλημα με τα αγριογούρουνα στις καλλιέργειες του η οπουδήποτε αλλού ξέρει που είναι το δασονομείο Λεωνιδιου, ξέρει που έκανε την δήλωση Ελγά και μπορεί να πάει να το καταγγείλει επίσημα για ζημιές η υπερπληθυσμό,όπως και στο γραφείο του συλλόγου μας και θα τον καθοδηγήσουμε ανάλογα.Αυτο τα τελευταία 2 χρόνια τουλάχιστον δεν έχει γίνει από κανέναν.
Το να τα λέμε στο "καφενείο"και να πράττουμε λάθος εκτος κυνηγετικής περιόδου πρέπει να αλλάξει κάποια στιγμή αν θέλουμε ένα υγιές νόμιμο και παραδοσιακό κυνήγι.

Τα βουνά είναι ένα δώρο για όλους και έχουμε πολλά πρέπει να τα προσέχουμε για να έχουμε.

Το κρέας από το αγριογούρουνο αφού πρώτα ελέγχθηκε από κτηνίατρο της περιοχής μας και ύστερα από συνεννόηση και κοινή απόφαση με το ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ το κάναμε δωρεά στο Γηροκομείο Λεωνιδίου

Κυνηγετικός Σύλλογος Λεωνιδίου

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Αυτό το "το κάναμε δωρεά" στο τέλος, στα ελληνικά λέγεται "το δωρίσαμε". Οπως αντίστοιχα το "κάνω έρωτα" μονολεκτικά ... στη γλώσσα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.