Τοποθετήθηκαν δύο σημαίες στο κάστρο του Πραστού (pics,vid)

Τοποθετήθηκαν δύο σημαίες στο κάστρο του Πραστού (pics,vid)

Ιανουάριος 16, 2021 - 19:37
0 σχόλια

Αγαπητοί Πραστιώτες και Πραστιώτισες

Όπως σας έχουμε υποσχεθεί ότι θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για τα ευχάριστα νέα που έρχονται το ένα μετά το άλλο για το χωριό μας, ως αποτελέσματα – καρποί των συντονισμένων προσπαθειών που κάνουμε μέσα στον λίγο χρόνο που έχουμε αναλάβει την αυτοδιοίκηση του Χωριού μας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση ως Κοινοτική Αρχή να σας αναγγείλουμε την τοποθέτηση ιστών και σημαιών στο όμορφο Κάστρο του Ιστορικού ΠΡΑΣΤΟΥ μας, ως καλωσόρισμα για το 2021. Η ενέργειά μας αυτή πιστεύουμε θα συμβάλει στον ευπρεπισμό και την καλαισθησία του χωριού μας αλλά συγχρόνως θα συμβάλει στην τόνωση του πατριωτικού αισθήματός μας που τόσο έχουμε ανάγκη για τις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε το τελευταίο διάστημα. Σήμερα τοποθετήσαμε δύο εξάμετρους σιδερένιους ιστούς (έντεχνα κατασκευασμένους) σε δύο γωνίες του Κάστρου (ΝΑ & ΒΑ) όπου υψώσαμε δύο σημαίες, την Γαλανόλευκη της Πατρίδας μας και την Σημαία του Δήμου μας. Προσεχώς θα υψωθεί στο Κάστρο του Χωριού μας και η σημαία των Τσακώνων κατά την Επανάσταση του 1821 στα πλαίσια του εορτασμού των 200 χρόνων. Επίσης στις άμεσες προθέσεις μας είναι και η τοποθέτηση ιστού με την Γαλανόλευκη και στην πλατεία του οικισμού Αγίου Παντελεήμονα της Κοινότητας μας. Όταν υπάρχει θέληση, αγάπη και εθελοντισμός πολλά μπορούν να γίνουν στο χωριό μας.

Συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας, ως νέα Κοινοτική Αρχή για την βελτίωση του χωριού μας, πολλαπλώς και σε κάθε κατεύθυνση και θεματικό αντικείμενο.

Θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για κάθε ευχάριστο νέο, σχεδιάζονται και υλοποιούνται αρκετά, κυρίως όταν θα έχουμε χειροπιαστά αποτελέσματα και θα υλοποιείται το κάθε έργο από αυτά που είχαμε εξαγγείλει στο πρόγραμμά μας, όταν το κάθε έργο θα μπορείτε να το βλέπετε και να το απολαμβάνετε.

Παραθέτουμε λίγες φωτογραφίες & βίντεο από την σημερινή τοποθέτηση των ιστών με τις σημαίες στο Κάστρο του Ιστορικού ΠΡΑΣΤΟΥ μας.

Ο Πρόεδρος Κοινότητας Πραστού

Δημήτριος Σταμ. Πετρής

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.