Τοποθέτηση νέων πληροφορικών πινακίδων στα κτίρια του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Τοποθέτηση νέων πληροφορικών πινακίδων στα κτίρια του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Ιούνιος 27, 2020 - 14:06
0 σχόλια

H Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών καλεί τους ενδιαφερόμενους που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο αντικείμενο της παρούσας, να υποβάλλουν προσφορά για την προμήθεια και την τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων Το κριτήριο επιλογής θα είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει της τιμής (χαμηλότερη τιμή).

Η τιμή της προμήθειας ανέρχεται έως του ποσού των 20.000,00 € ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α. 24%, ήτοι 24.800,00 συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α. 24%, και παρουσιάζεται αναλυτικά παρακάτω στο Παράρτημα Ι (Τεύχος Τεχνικών Προδιαγραφών ).

Η δαπάνη καλύπτει τον Κωδικό 1000-1400-1410,1413 του Τακτικού Προϋπολογισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Η ισχύς της προσφοράς είναι για 120 ημέρες από την ημερομηνία υποβολής προσφοράς. Η παράδοση των ειδών πρέπει να ολοκληρωθεί εντός μηνός Οι συμμετέχοντες στα πλαίσια της παρούσας, μπορούν να υποβάλλουν έγγραφες προσφορές στην παρακάτω διεύθυνση Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Ερυθρού Σταυρού 28 & Καρυωτάκη Τ.Κ 22131, Τρίπολη ή να τις αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση : Εmail: m.kaisaris@teipel.gr Αρμόδιος : Μιχ.Καίσαρης.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφοράς είναι η 6/7/2020 και ώρα 14:00.

Κατόπιν της συγχώνευσης του πρώην ΤΕΙ Πελοποννήσου με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και την ίδρυση νέων τμημάτων, προκύπτει η ανάγκη για την αλλαγή ή και την τοποθέτηση νέων πληροφορικών πινακίδων στα κτίρια των Σχολών και των Τμημάτων Αναλυτικότερα προβλέπονται τα παρακάτω :

1. ΑΝΤΙΚΑΛΑΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
i. Αποξήλωση 2 υπαρχουσών πινακίδων
ii. Στοκάρισμα και βάψιμο του τοίχου
iii. Κατασκευή και τοποθέτηση πινακίδας με λεκτικό “ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ” με ανάγλυφα μεταλλικά γράμματα με ηλεκτροστατική βαφή, ύψος γραμμάτων 40cm, βάθος 5cm.
iv. Κατασκευή και τοποθέτηση Σήματος “ΠΕΛΟΠΑΣ”, διάμετρος 90cm, βάθος 3cm ανάγλυφο και ενσωμάτωση σε βάση από Plexiglass πάχους 1cm.

2. ΦΟΙΤHΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ
v. Αποξήλωση υπάρχουσας πινακίδας
vi. Στοκάρισμα και βάψιμο του τοίχου
vii. Κατασκευή και τοποθέτηση πινακίδας με λεκτικό “ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ” και “ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ” με ανάγλυφα μεταλλικά γράμματα με ηλεκτροστατική βαφή, ύψος γραμμάτων 30cm, βάθος 5cm.
viii. Κατασκευή και τοποθέτηση Σήματος “ΠΕΛΟΠΑΣ”, διάμετρος 80cm, βάθος 3cm ανάγλυφο και ενσωμάτωση σε βάση από Plexiglass πάχους 1cm.

3. ΣΠΑΡΤΗ (ΟδοςΠλαταιών και &ΣταματικήςΒαλιώτη )
i. Αποξήλωση υπάρχουσας πινακίδας “ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ”
ii. Κατασκευή και τοποθέτηση πινακίδας με λεκτικό “ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ” με ανάγλυφα μεταλλικά γράμματα με ηλεκτροστατική βαφή, ύψος γραμμάτων 11cm, βάθος 2cm.

4. ΣΠΑΡΤΗ (θέση ΚΛΑΔΑ)
iii. Κατασκευή και τοποθέτηση πινακίδας με λεκτικό “ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ” με ανάγλυφα μεταλλικά γράμματα με ηλεκτροστατική βαφή, ύψος γραμμάτων 30cm, βάθος 5cm.
iv. Κατασκευή και τοποθέτηση Σήματος “ΠΕΛΟΠΑΣ”, διάμετρος 50cm, βάθος 3cm ανάγλυφο και ενσωμάτωση σε βάση από Plexiglass πάχους 1cm.
v. Κατασκευή και τοποθέτηση πινακίδας σε Plexiglass πάχους 1cm διαστάσεων 244x122cmμε αυτοκόλλητα γράμματα PVC στην είσοδο της σχολής
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Τ.Κ. 24100 Αντικάλαμος Καλαμάτα

5. ΤΡΙΠΟΛΗ ( θέση ΟΑΕΔ)
i. Κατασκευή και τοποθέτηση πινακίδας με λεκτικό “ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ” με ανάγλυφα μεταλλικά γράμματα με ηλεκτροστατική βαφή, ύψος γραμμάτων 35cm, βάθος 5cm.
ii. Κατασκευή και τοποθέτηση πινακίδας με λεκτικό “University of the Peloponnese” με ανάγλυφα μεταλλικά γράμματα με ηλεκτροστατική βαφή, ύψος γραμμάτων 18cm, βάθος 3cm.
iii. Κατασκευή και τοποθέτηση Σήματος “ΠΕΛΟΠΑΣ”, διάμετρος 80cm, βάθος 3cm ανάγλυφο και ενσωμάτωση σε βάση από Plexiglass πάχους 1cm.

6. ΤΡΙΠΟΛΗ –(θέση πρώην 4 Πεδίο Βολής )
i. Κατασκευή και τοποθέτηση πινακίδας με λεκτικό “ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ” με ανάγλυφα μεταλλικά γράμματα με ηλεκτροστατική βαφή, ύψος γραμμάτων 35cm, βάθος 5cm.
ii. Κατασκευή και τοποθέτηση πινακίδας με λεκτικό “University of the Peloponnese” με ανάγλυφα μεταλλικά γράμματα με ηλεκτροστατική βαφή, ύψος γραμμάτων 18cm, βάθος 3cm.
iii. Κατασκευή και τοποθέτηση Σήματος “ΠΕΛΟΠΑΣ”, διάμετρος 90cm, βάθος 3cm ανάγλυφο και ενσωμάτωση σε βάση από Plexiglass πάχους 1cm.
iv. Κατασκευή και τοποθέτηση πινακίδας σε Plexiglass πάχους 1cm διαστάσεων 122x122cm
με αυτοκόλλητα γράμματα PVC στην είσοδο της σχολής

7. Εκτύπωση εικαστικών θεμάτων σε καμβά με τελάρωμα σε ξύλινο σκελετό και τοποθέτηση αυτών

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.