Τον εξτρέμ Γιάννη Παλιογιαννίδη πήρε ο Παναρκαδικός

Τον εξτρέμ Γιάννη Παλιογιαννίδη πήρε ο Παναρκαδικός

Μάρτιος 21, 2021 - 16:01
8 σχόλια

Μεταγραφική ενίσχυση για τον Παναρκαδικό ο οποίος απέκτησε από τον Πέλοπα Κιάτου τον 22χρονό εξτρέμ Γιάννη Παλιογιαννίδη ενόψει της συνέχειας και της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Ο Γιάννης Παλιογιαννίδης είναι ένα από τα μεγάλα ταλέντα του Κορινθιακού ποδοσφαίρου με τις πρώτες συστάσεις να μιλούν για έναν ταχύτατο ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει με άνεση και στις δύο πλευρές τις επίθεσης έχοντας ευχέρεια στο σκοράρισμα και στην συμμετοχή του στις φάσεις.

Ο νεαρός Κορίνθιος ποδοσφαιριστής την Κυριακή 21 Μαρτίου υπέγραψε στο τριφύλλι παρουσία του προέδρου του Πέλοπα Κιάτου Βασίλη Παπανικολάου,  του προέδρου του Παναρκαδικού Ηλία Καναβέτα και του μάνατζερ των ιστορικού σωματείου Κώστα Λάγαρη.

Παράλληλα με τα μεταγραφικά και την ενίσχυση του ρόστερ ο Παναρκαδικός συνεχίζει την προετοιμασία του βάζοντας και νέα κομμάτια στο παζλ με στόχο να είναι έτοιμος με την επιστροφή του στις επίσημες υποχρεώσεις του.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Ειμαι παλαιμαχος γνωστος άγνωστος....ξερετε τι θελετε να πω γνώστες ή ασχετοι εκει στον παναρκαδικο;;;; Δεν ντρεπεστε λιγο που παιρνεται απο αλλους νομους παίκτες αντι να παρετε ντοπια παιδια που είναι πολλα;;;Εγω θα αναφερω Μπουσγα Παν και Αλεμη Βασ που ειναι και οι δυο νεοι ειστε καλα αυτα τα παιδια τιβθα απογινουν;; γτ τα διωξατε δεν σας νοιαζει τιποτα;; υπαρχουν σιγουρα και αλλα παιδια που δεν γνωριζω τι να οω απαραδεκτοι ολοι σας

Μας επρηξες με μπουσγα και αλεμη μάνατζερ τους είσαι..Άστον Παναρκαδικό θα πέσει τοπικό φέτος έχουν μαζευτεί όλοι οι άσχετοι παίκτες ρόστερ διοίκηση..

Να ταν μονο ο αλεμης και μπουσγας ξερεις ποσα αλλα παιδια υπαρχουν;;

Λάθος του που ήρθε στον παναρκαδικο.με λάθος άνθρωπο συνεργάζεται...

Πρέπει να ντρεποσαστε εκεί στον παναρκαδικο λέτε ότι είστε ομάδα ιστορική της πόλης και της Αρκαδίας τίποτα δεν είσαστε. Ενώ ξεκινήσατε με την προοπτική των ντόπιων τώρα καταντήσαμε χειρότεροι και από τον ΑΣΤΈΡΑ και κακός που σας βοηθά η πόλη από ότι λένε. Είσαστε η ντροπή της Αρκαδίας. Αλλά εσείς θα φύγετε και θα την πληρώσει η ομάδα πρέπει οιι φίλαθλοι της ομάδος να σας κράξουν μήπως και συνέλθετε έχετε και μούτρα και βγαίνετε σε κόσμο μτροπη σας

απο ομαδα που διαλυει το φυτωριο της και ψαχνει παιχτες απο αλλες πολεις τι περιμενεις? Να εχει φιλαθλους? Να εχει εσοδα? Να εχειπροεδρειο που δεν κοιταει την παρτη του? Δυστυχως καταστραφηκε μια ομαδα που θα μπορουσε να εχει καλυτερη τυχη και περισσοτερη αγαπη .

@00:25 Ποιοι φίλαθλοι της ομάδας; Αφού η ομάδα έχει περισσότερους ανθρώπους απ' ό,τι είναι οι φίλαθλοι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.