Τον 18χρονο τερματοφύλακα Δημήτρη Βακρά πήρε ο Παναρκαδικός

Τον 18χρονο τερματοφύλακα Δημήτρη Βακρά πήρε ο Παναρκαδικός

Οκτώβριος 01, 2020 - 17:14
6 σχόλια

Μία ακόμα μεταγραφική προσθήκη για τον Παναρκαδικό ο οποίος έκανε δικό του τον 18χρονό ταλαντούχο τερματοφύλακα Δημήτρη Βακρά ο οποίος από την νέα αγωνιστική σεζόν θα είναι στο πράσινο ρόστερ.

Ο Δημήτρης Βακράς είναι 18 ετών και έχει ύψος 1,96 και μαζί με τους Μπαλατσιώτη και Λαμπρόπουλο θα αποτελούν την τριάδα των κίπερ του Παναρκαδικού στο καινούριο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Ο νεαρός κίπερ υπέγραψε στο τριφύλλι με τον Κώστα Λάγαρη με φωτογραφία του στα social media να γνωστοποιεί το γεγονός.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Ντροπή σας έχετε παιδιά εσεις λίγο σεβασμό αν ήταν ο γιο σου?θα ήθελες τέτοια συμπεριφορά ότι και να είναι μικρό παιδί και κάνει την προσπάθεια του.αν πετύχει έχει καλός αν όχι δεν χάθηκε ο κοσμος.

Αν ο Παναρκαδικός πέσει έχει τεράστια ευθύνη ο Λαγαρης, να δούμε θα δημοσιευθεί αυτό ή η προστασία του συνεχίζεται

@15:23 γιατί ευθύνεται όποιος πουλάει την πραμάτεια του και όχι όποιος αγοράζει γουρούνι στο σακί. Αν πάει καλά η ομάδα θα πού θα οφείλεται; Το ζήτημα είναι ποιός έβαλε στο προσκήνιο το περιθώριο.

Juckbox ξαναγράψει την σκέψη σου γιατί μας έκαψες για να το αποκρυπτογραφησουμε.. Φιλικά το λέω..

Χρηστο@ το πιστευεις και εσυ οτι η διοικιση εχει εισελθει σε καθεστως προστασιας?Γιατι και εγω ειμαι σιγουρος,διοτι σχολια χωρις ονοματα και οχι υβριστικα απλα καυτηριαζουν δεν περνανε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.