Τίτλοι τέλους για Λαλουδάκη και Απόλλωνα Τυρού

Τίτλοι τέλους για Λαλουδάκη και Απόλλωνα Τυρού

Ιούνιος 14, 2022 - 09:21
3 σχόλια

Απόλλωνας Τυρού και Δημήτρης Λαλουδάκης όπως φαίνεται δεν θα συνεχίσουν μαζί την νέα ποδοσφαιρική χρονιά με τους μπλε της Νότιας Κυνουρίας να είναι στην αναζήτηση προπονητή.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του ArcadiaPortal.gr οι δρόμοι του Δημήτρη Λαλουδάκη με τον Απόλλωνα Τυρού αναμένεται να χωρίσουν μπαίνοντας τίτλοι τέλους στην μεταξύ τους συνεργασία.

Ο Δημήτρης Λαλουδάκης έβγαλε εις πέρας την αποστολή του με την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία αφήνοντας ως παρακαταθήκη τα πολλά νέα παιδιά που πήραν το βάπτισμα του πυρός στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας.

Πλέον ο Απόλλωνας Τυρού θα ψάξει τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Λαλουδάκη για να ξεκινήσει ο προγραμματισμός της ομάδας για την καινούρια αγωνιστική σεζόν.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Αν δεν ηταν ο Δημητρης ο Τυρος θα ηταν ενα ακομα χωριο στον χαρτη. Ειμαι σιγουρος οτι με οτι και να καταπιαστει θα κανει μονο καλο στον τοπο του.Εγω θα σου ευχηθω υγεια και να εισαι αξιος να κρατας την Ιστορια της Τσακωνιας παντα ζωντανη.Θα τα πουμε στον 3αθλο σε λιγο καιρο.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.