Τίτλοι τέλους για ιστορικό περίπτερο στην Τρίπολη (pics)

Τίτλοι τέλους για ιστορικό περίπτερο στην Τρίπολη (pics)

Ιούλιος 29, 2021 - 11:03
8 σχόλια

Τα συνεργεία του Δήμου Τρίπολης απομάκρυναν το περίπτερο το οποίο βρισκόταν -επί σχεδόν έναν αιώνα- στη γωνία των οδών Β. Οικονομίδου και Εθνικής Αντίστασης.

Οι εργασίες απομάκρυνσης ολοκληρώθηκαν το πρωί της Πέμπτης (29/7/2021), παρουσία του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας, Γιώργου Λαγού.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Αυτός ο τύπος περιπτέρου αποτελούσε τη μόνη απόδειξη για το πώς ήταν τα περίπτερα πριν, τουλάχιστον, 50 χρόνια..!! Τότε που ο περιπτεράς, που ήταν κάτοικος της γειτονιάς κι όχι ξενοφερτος, ήξερε τί μάρκα τσιγάρα καπνίζεις & τί περιοδικό, εφημερίδα ή κόμικς διαβάζεις για να στα φυλάξει πριν τελειώσουν..!! Θύμα, λοιπόν, ΚΑΙ αυτό το περίπτερο της αλαζονείας & της ηχηρής προόδου των μεγαλουπόλεων, που ούτε η Τρίπολη αντιστέκεται!! Λυπηρό!!! Γιατί δεν το αναπαλαιωνε ο Δήμος;; Τι εξυπηρετεί η φωτογραφησή τους;; Απαιτούν τα εύσημα;;; Από ανικανότητα... χορτάσαμε..!!! Μυαλά χρειαζόμαστε...!!!

ΣΩΠΑ ΒΡΕ ΜΕΓΑΛΕ! ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΞΑΝΕ; ΣΑΠΙΟ ΗΤΑΝ. ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.

Στην Πετρινου εχεις αντερα Λαγε να διωξεις κανενα περιπτερο; Εκει δημιουργειται συνωστισμος...

Τα άψυχα κουφάρια των εν ζωή λιπόσαρκων δεν ενοχλούν κανέναν. Θυμίζουν την αξιοπρέπεια του καρού που λειτουργούσαν χωρίς να μετατραπούν σε παράγκα πανηγυριού όπως τα κεντρικά λούνα παρκ με τις παιχνιδομηχανές στα δέκα μέυρα. Εκεί φαίνεται η χελώνα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.