Την παραίτηση Κατσαφάνα ζήτησε ο Ν. Τσιαμούλος - «Δεν θα μας τρελάνει», απάντησε ο αντιδήμαρχος

Την παραίτηση Κατσαφάνα ζήτησε ο Ν. Τσιαμούλος - «Δεν θα μας τρελάνει», απάντησε ο αντιδήμαρχος

Ιανουάριος 27, 2021 - 22:02
4 σχόλια

Την παραίτηση του αντιδημάρχου Κ. Κατσαφάνα ζήτησε ο Νικόλας Τσιαμούλος στη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, με αφορμή την παρουσία του αντιδημάρχου στη συνεδρίαση του ΠεΣυ πριν από λίγες ημέρες, όταν συζητείτο το θέμα της τοποθέτησης ανεμογεννητριών στην ΤΚ Βουρβούρων.

Ο κ. Τσιαμούλος θεωρεί ότι ο κ. Κατσαφάνας δεν είχε την αρμοδιότητα να παραβρεθεί σε συνεδρίαση του ΠεΣυ, καθώς δεν είχε εξουσιοδοτηθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο να εκπροσωπήσει τον Δήμο Τρίπολης. Ο κ. Τζιούμης νωρίτερα είχε πει ότι ο κ. Κατσαφάνας παρακολούθησε τη συνεδρίαση του ΠεΣυ εκπροσωπώντας τη δημοτική αρχή, καθώς είχε κληθεί ο δήμαρχος και δεν μπορούσε να πάει.

Ο κ. Τσιαμούλος επέμεινε, και μετά την τοποθέτηση του κ. Κατσαφάνα επί του θέματος, και είπε ότι ο κ. Τζιούμης έχει την ευθύνη, εφόσον δεν ζητεί την παραίτηση του αντιδημάρχου.

Ο κ. Κατσαφάνας απάντησε: «Δεν θα μας τρελάνει ο κ. Τσιαμούλος».

 

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

ΒΡΕ ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ Ο ΚΟΣ ΤΣΑΜΟΥΛΟΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ ? ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ .... ΟΛΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΜΗ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ) ??? ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΡΕΩΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΩΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΚΑΙ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ..... ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ (ΚΛΕΙΣΤΕΙ) ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΕΥΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΗ !!!

ΒΡΕ ΣΥΝΟΝΥΜΕ ANONYMOUS ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Ή ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑ-ΤΖΙΟΥΜΗ? ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ: Ή ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΦΑΝΑ-ΤΖΙΟΥΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟ Ή ΠΙΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ. ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.

Μετά τον κορωνοιο, την κλιματική αλλαγή και τον θερμικό θάνατο του σύμπαντος ένα είναι το μείζον ζήτημα διαπληκτισμου... Ο τσιαμουλος για κατσαφανα...

Ρε Νικόλα, αφού ο Κατσαφάνας ξεκαθάρισε στο ΠεΣ ότι το ΔΣ δεν έχει λάβει κάποια απόφαση. Πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.