Θετικά βήματα προς την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης

Θετικά βήματα προς την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης

Απρίλιος 11, 2021 - 11:00
0 σχόλια

Μία θετική εξέλιξη ως προς την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης, το οποίο καλύπτει μια περιοχή με παραπάνω από 10.000 κατοίκους και στο οποίο εντοπίζονται αρκετές ελλείψεις, είναι η συγκρότηση επιτροπής η οποία θα κινήσει τις διαδικασίες για την προμήθεια εξοπλισμού για την αναβάθμιση των παρερχόμενων υπηρεσίων της περιοχής προϋπολογισμού 70.000 ευρώ.

Με απόφαση του διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη  Γιάννη συγκροτήθηκε η επιτροπή που θα συντάξει τις τεχνικές προδιαγραφές, έτσι ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες, για το έργο της αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται να αναβαθμιστεί το ακτινολογικό μηχάνημα με ταυτόχρονη ψηφιοποίησή του , να αντικατασταθεί η γεννήτρια και να γίνει προμήθεια της οδοντιατρικής έδρας.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το ArcadiaPortal.gr με το Κ.Υ Μεγαλόπολης πληροφορήθηκε ότι η γεννήτρια πετρελαίου του κτηρίου που έχει έως σήμερα η δομή είναι χειροκίνητη, έτσι η αντικατάστασή της είναι επιτακτική, μιας και το Κέντρο Υγείας είναι εμβολιαστικό κέντρο για τον κορωνοϊό.

Μία πολύ σημαντική παρέμβαση θα γίνει και στο οδοντιατρείο, το οποίο θα αναβαθμιστεί, αφού θα  γίνει πλήρης προμήθεια της οδοντιατρικής έδρας και θα αλλάξει ο εξοπλισμός του οδοντιατρείου.

Σαφώς η αναβάθμιση του ακτινολογικού μηχανήματος θα αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης, προσφέροντας καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες της περιοχής.

Τέλος να σημειώσουμε ότι είναι σε συζήτηση η πλήρης αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας, από την περιφέρεια Πελοποννήσου, έργου προϋπολογισμού 370.000 ευρώ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.