Θα παίρνουν ποσοστό οι αστυνομικοί από τα πρόστιμα που θα επιβάλλουν για το τσιγάρο;

Θα παίρνουν ποσοστό οι αστυνομικοί από τα πρόστιμα που θα επιβάλλουν για το τσιγάρο;

Σεπτέμβριος 30, 2019 - 12:00
16 σχόλια

Την πιθανότητα οι αστυνομικοί να λαμβάνουν μέρος των χρημάτων του προστίμου που θα επιβάλλουν στους καπνιστές εξετάζει το υπουργείο Υγείας, προκειμένου να κατευνάσει το υπουργείο Υγείας τις αντιδράσεις των ένστολων, οι οποίοι αντιδρούν στο σχεδιασμό της κυβέρνησης να συμμετάσχουν στους ελέγχους για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το astinomiko.gr, το υπουργείο σχεδιάζει σχετική νομοθετική ρύθμιση που θα προβλέπει ότι το 20% του πρόστιμου θα πηγαίνει στους ένστολους.


16 Σχόλια

Ελπίζω τουλάχιστον ότι θα κάνουν τους ελέγχους χωρίς το τσιγάρο στο στόμα, γιατί οι περισσότεροι είναι τσιμινιέρες

συμφωνώ και επαυξάνω, η δε κλίση να συνοδεύεται από φωτογραφία των καπνιζόντων για να μην υπάρχει αντίρρηση όταν καταφεύγουν στα δικαστήρια.....,έτσι θα γλυτώσουν και οι μαγαζάτορες!

Πρόστιμο στον πελάτη, πρόστιμο και στον ιδιόκτητη ώστε να μην κάνει "πλάτες" στον πελάτη και να μην του φέρνει κρυφό τασάκι στη ζούλα.

Καταντήσαμε εκεί γιατί δεν έχουμε την παιδεία να εφαρμόσουμε κάτι που σε άλλες κοινωνίες είναι αυτονόητο. Σωστό είναι. Και το ίδιο πρέπει να κάνουν και για τα πρόστιμα σε μεθυσμένους, σε παραβίαση κόκκινου, παραβίαση διπλής γραμμης και υπερβολική ταχύτητα.

Δηλαδή ο ένστολος που πληρώνεται για να φροντίζει να εφαρμόζονται οι νόμοι, στον συγκεκριμένο αντικαπνιστικό νομο πρέπει να πάρει ποσοστά επί των προστίμων για να κάνει την δουλειά του;; Τι θα γίνει αν αυτή η νοοτροπία υιοθετηθεί και από άλλους δημόσιους υπαλλήλους, πχ εφοριακούς;;

Το ωραίο είναι πως οι συνδικαλιστική εκπροσώπηση των εν λόγω δεν βγήκε από τα ρούχα της να διαψεύσει μια συκοφαντική είδηση για τον κλάδο, διότι τι άλλο μπορεί να είναι το να πα παίρνεις για να κάνεις τη δουλειά για την οποία ήδη πληρώνεσαι;

η ήμαρτον

Από το μπαξίσι για να μην σε γράψουν στο πριμ για να σε γράψουν, αλλάζει το αντικείμενο αλλά το υποκείμενο μένει ίδιο!

Μανάδες με τσιγάρο σε καφέ της πολησ κ το μωρό σε καρότσι δίπλα. Αυτό είναι η τριπολη. Επίσης αφού θα μας γράφουν οι αστυνομικοί κ θα παίρνουν ποσοστό ας αρχίσουν να δίνουν το σωστό παράδειγμα όπως ζώνης, κράνους κ τήρησης των νόμων κ έξω από τα σπίτια τους

ΜΌΝΟ Η ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΊ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΑΥΤΟ.....ΚΑΙ ΌΠΟΙΟΣ ΚΑΤΆΛΑΒΕ ΚΑΤΆΛΑΒΕ. ΑΛΛΆ ΣΕ ΚΆΝΑ ΧΡΌΝΟ, ΈΝΑ ΜΙΣΉ ΠΟΥ ΘΑ ΠΈΣΟΥΝ ΟΙ ΜΆΣΚΕΣ Ο ΑΛΈΞΗΣ ΘΑ ΓΕΛΆΕΙ.

Αστυνομία που σε καταντήσανε. Αντί να ασχολείσαι με το έγκλημα, έγινες φοροεισπράκτορας και ασχολείσαι με έργο ξένο από την αποστολή σου, επειδή ορισμένοι δεν θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους.

@ 12:54 Οι κυνηγοί του μισθού στα 18 μέσω πανελλαδικών δεν ονειρεύτηκαν ποτέ το κυνήγι του εγκλήματος. Ισως οι ειδικοί φρουροί που έχουν πάει και φαντάροι!

Κάποιοι-κάποιοι ενοχλούνται από τον αστυνομικό έλεγχο για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού Νόμου, γιατί ;;;; πρέπει να γίνει κάποτε μια αρχή........και να ακολουθήσουν και κάποιοι άλλοι έλεγχοι! κλάμα να δεις....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.