Θα κατέβει τελικά η Σπάρτη στον όμιλο του Παναρκαδικού και του Ερμή ;

Θα κατέβει τελικά η Σπάρτη στον όμιλο του Παναρκαδικού και του Ερμή ;

Σεπτέμβριος 03, 2020 - 18:56
0 σχόλια

Μπήκαμε στον Σεπτέμβριο και όλες οι ομάδες που θα δώσουν το παρών στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας βαδίζουν προς την τελική ευθεία της προετοιμασίας τους όντας σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς, δίνοντας αυτή την περίοδο φιλικές αναμετρήσεις.

Το μεγάλο ερωτηματικό όπως φαίνεται του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής είναι η Σπάρτη η οποία ναι μεν έχει δηλώσει συμμετοχή ωστόσο την δεδομένη χρονική στιγμή δηλαδή 17 μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος δεν έχει ποδοσφαιριστές αφού όλοι έχουν αποχωρήσει από την ομάδα, δεν έχει προπονητικό επιτελείο και τα πάντα μοιάζουν αβέβαια για το μέλλον της.

Το ιστορικό σωματείο της Λακωνίας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα σε διοικητικό επίπεδο και η συμμετοχή του φαίνεται να είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό η για την ακρίβεια ένα ουτοπικό σενάριο βλέποντας το ρεαλιστικά αφού κάθε μέρα που περνάει αδειάζει την άμμο μέσα από την κλεψύδρα.

Έπειτα από την προσθήκη του Ατρόμητου Χιλιομοδίου στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας οι ομάδες είναι 13 αλλά το πιθανό πλέον σενάριο να μην κατέβει η Σπάρτη τελικά στο πρωτάθλημα θα κάνει ξανά τα σωματεία 12 και μένει να δούμε πιο θα είναι το όριο των ομάδων που θα υποβιβαστούν.

Θα είναι κρίμα μία ομάδα με κόσμο όπως η Σπάρτη που την περσινή χρονιά έκανε πορεία πρωταθλητισμού να μην μπορέσει να κατέβει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας την καινούρια αγωνιστική περίοδο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.