Τέσσερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα προμηθεύεται η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Τέσσερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα προμηθεύεται η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Νοέμβριος 24, 2020 - 09:37
2 σχόλια

Τη σύμβαση για την προμήθεια από την Περιφέρεια Πελοποννήσου των πρώτων 4 ηλεκτρικών αυτοκινήτων υπέγραψε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου.

Η εν λόγω σύμβαση ανέρχεται σε 145.959,95 ευρώ και τα εν λόγω οχήματα αναμένεται να παραληφθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο περιφερειάρχης δήλωσε, παράλληλα, ότι η Περιφέρεια είναι έτοιμη να προβεί στην προμήθεια ακόμα 5 ηλεκτρικών οχημάτων, στην αρχή του 2021.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

TO EXOYME ΞΑΝΑΠΕΙ. ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ . ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο κ. ΝΙΚΑΣ . ...... ΤΖΙΦΡΕΣ ΒΑΖΕΙ ΜΟΝΟΝ .

Η ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗ . ( ΙΔΕ 3 ΣΤΑΘΜΟΙ ΦΟΡΤΙΣΗΣ . ΕΝΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ , ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ . ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ . ) Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΑΣ ..... ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΒΑΖΕΙ ΤΩΡΑ .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.