Τερματισμός και συναυλία στην Τρίπολη για τον 4ο αγώνα δρόμου ειρήνης «Γρηγόριος Λαμπράκης» (pics,vid)

Τερματισμός και συναυλία στην Τρίπολη για τον 4ο αγώνα δρόμου ειρήνης «Γρηγόριος Λαμπράκης» (pics,vid)

Μάιος 08, 2022 - 22:09
0 σχόλια

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής 8 Μαίου στην Τρίπολη και την Πλατεία Πετρινού ο τερματισμός του 4ου αγώνα δρόμου ειρήνης «Γρηγόριος Λαμπράκης» που είχε ως αφετηρία την Κερασίτσα της Τεγέας.

Οι αθλητές που έλαβαν μέρος στον μαραθώνιο αυτό αγώνα δρόμου των 21 χιλιομέτρων προς τιμή του αγωνιστή και μάρτυρα της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη τερμάτισαν στην Πλατεία Πετρινού μέσα σε χειροκροτήματα παραλαμβάνοντας αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής από την διοργάνωση αυτή Επιτροπή Ειρήνης Αρκαδίας (παράρτημα της Ελληνικής Επιτροπής για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη -ΕΕΔΥΕ).

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε μια σειρά εκδηλώσεων με ποιοίηματα για την ειρήνη, αναμνηστικά κύπελλα για τους έξι πρώτους αθλητές σε άνδρες και γυναίκες, ομιλία της Ελληνικής Επιτροπής για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνης (ΕΕΔΥΕ). Από τον Σταύρο Τάσσο, Πρόεδρο της ΕΕΔΥΕ και συναυλία αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη πό τους: Παναγιώτη Παπαντωνίου (Φωνητικά), Αμαλία Γούλα (Πιάνο), Χαράλαμπο Κυπριωτάκη (Μπουζούκι), Κωνσταντίνο Μερκούρη (Κιθάρα).

Video: 

ArcadiaPortal.gr Τερματισμός και συναυλία στον 4ο αγώνα δρόμου ειρήνης "Γρηγόριος Λαμπράκης"


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.