«Τελικός» για τα play off με τον Παναθηναϊκό για τον Αστέρα

«Τελικός» για τα play off με τον Παναθηναϊκό για τον Αστέρα

Φεβρουάριος 18, 2020 - 22:06
5 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει μπροστά του ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League φόντο ασφαλώς την εξάδα και την συμμετοχή του στα play off.

Η αρκαδική ομάδα στην τελευταία της για την κανονική διάρκεια εντός έδρας αναμέτρηση θα αντιμετωπίσει τους πράσινους το Σάββατο (22/2, 19:30) με στόχο την νίκη και τους τρεις στην μεγάλη αυτή προσπάθεια να μπουν οι κιτρινομπλέ στα play off.

Σε ένα τέτοιον αγώνα που αποτελεί τελικό ο Αστέρας Τρίπολης θέλει το δυναμικό παρών των φιλάθλων στις εξέδρες του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για να βοηθήσουν την ομάδα να πάρει το επιθυμητό γι' αυτήν αποτέλεσμα που είναι η νίκη.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

22.21 με τόσο σανό που σε έχει ταΐσει ο Μαρινάκης και ο Θεοδωρίδης, ξέρεις...κόκκινο πρόβατο.

Δυστυχώς οι ''αρμόδιοι" (κοινώς λαμόγια) εχουν αποφασίσει να στείλουν τον ΟΦΗ στα play of ! Το διαπιστώσαμε στον αγώνα ΟΦΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ με το γκολ-οφσάιντ που πέτυχαν τελικά οι κρητικοί ! Θα δούμε και πως θα εξελιχθεί ο αγώνας ΑΕΚ-ΟΦΗ ....γιατί όπως μυρίζει το ματς θα τελειώσει μάλλον με ισοπαλία , οπότε ας μην κάνουμε όνειρα ..... αφού ο Αστέρας πρέπει να πάρει και τα δύο ματς με ΠΑΟ και ΑΕΛ ,για να έχει ελπίδες .

20.16 εσύ φάε σανό από το Noor 1... Πρέπει να είσαι πολύ περήφανος για τον πρόεδρο σου...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.