Τατούλης σε Νίκα: Μην σταματάτε έργα με εξασφαλισμένες πιστώσεις, είναι πολιτική κακίας και αλαζονείας

Τατούλης σε Νίκα: Μην σταματάτε έργα με εξασφαλισμένες πιστώσεις, είναι πολιτική κακίας και αλαζονείας

Ιούλιος 13, 2020 - 19:55
0 σχόλια

Η νυν περιφερειακή αρχή συνεχίζει στο ίδιο πλάνο, αφαιρεί έργα προγραμματισμένα από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή ή τα περικόπτει και τα ξαναφέρνει πάλι ως καινούργια έργα, ανέφερε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης "Νέα Πελοπόννησος" Πέτρος Τατούλης κατά την τοποθέτησή του στην συζήτηση του πρώτου θέματος της ημερήσιας διάταξης του ΠεΣυ με θέμα " Έγκριση 1ης τροποποίησης κατανομής πιστώσεων του ενταγμένου έργου στο ΠΔΕ – ΣΑΜΠ 026 “Μελέτες τεχνικών έργων Π.Ε. Λακωνίας” με κωδικό 2017ΜΠ0260000."

Είναι τεράστιο το λάθος είναι πολιτική ευθύνη, είναι λογική πολιτικής μετριότητας, κακίας και αλαζονείας μια τέτοια στάση

Δεν μπορεί η περιφερειακή αρχή να σταματά έργα που έχουν ξεκινήσει που έχουμε εξασφαλίσει τις πιστώσεις, μέσα σε δύσκολους καιρούς και μετά αφού τα ακυρώνει τα φέρνει πάλι.

Είμαι 40 χρόνια στην μαχόμενη πολιτική και αυτό δεν το έχω δει ξανά, εμείς παραδώσαμε την 1 Σεπτεμβρίου, μέχρι τότε όλα τα έργα που είχαμε προχωρήσει αποτελούσαν σημείο αναφοράς υλοποίησης από την νέα περιφερειακή αρχή, είπε ο κ. Τατούλης ζητώντας από τον κ. Νίκα να μην αφήσει να χαθούν χρήματα για έργα που έχουν ήδη εξασφαλιστεί.

Ας συνεννοηθείτε μαζί μας που γνωρίζουμε τα προβλήματα προκειμένου να σας δίνουμε λύσεις σε αυτά τα προβλήματα και σταματήστε να παίζετε το παιχνίδι και να ζητάτε χρήματα για "συμβουλευτιλίκια"


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.