Τατούλης για Νίκα: «Τσάμπα μάγκας με...τσάμπα γεύμα»

Τατούλης για Νίκα: «Τσάμπα μάγκας με...τσάμπα γεύμα»

Ιούλιος 07, 2021 - 23:36
2 σχόλια

Ο Ο κ.Νίκας έστησε φιέστα με προσκεκλημένους-χειροκροτητές για να υπογράψει την ένταξη του έργου της σύνδεσης της Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο Α7 Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας.

Επιστρατεύοντας για μια ακόμη φορά τα ψεύδη και τη συκοφαντία απέναντι στην προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή, προσπάθησε να πείσει τους πολίτες ότι κουνώντας το "μαγικό ραβδί" κατάφερε να ενταχθεί ένα έργο 50 εκατομμυρίων ευρώ στο ΕΣΠΑ, που όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στενός του συνεργάτης ψευδόμενος «το έργο αυτό είχε θαφτεί σε ένα ντουλάπι».

Επειδή κ.Νίκα φαίνεται πως ξεχνάτε εύκολα, σας υπενθυμίζουμε πως το συγκεκριμένο έργο είχε συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου όπου είχαν ληφθεί σχετικές αποφάσεις και η Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη ήταν εκείνη η οποία το ξεμπλόκαρε από χρονοβόρα διοικητικά, οικονομικά, περιβαλλοντικά και τεχνικά προβλήματα, για να μπορέσει να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ.

Επίσης, ευρισκόμενος στη νιρβάνα των εορτασμών και του αυτοθαυμασμού σας, «ξεχάσατε» να αναφέρετε πως ήταν υποχρέωση της Κυβέρνησης η ένταξη του συγκεκριμένου έργου στο τομεακό Πρόγραμμα του Υπουργείου, ως δέσμευση των συμβάσεων παραχώρησης του αυτοκινητοδρόμου.
Σε ό,τι αφορά το εορταστικό τραπέζι (που ακολούθησε μετά τη φιέστα της υπογραφής) και το πλουσιοπάροχο γεύμα με τα πολυτελή εδέσματα σε γνωστή ψαροταβέρνα της περιοχής, που δήθεν αφορούσε 30 δημοσιογράφους (σύμφωνα με την με αριθμ.
207527/6.7.2021 απόφαση ανάθεσης περί παράθεσης γεύματος) η αλήθεια είναι ότι η συμμετοχή των δημοσιογράφων ήταν ελάχιστη... μπροστά στο συνωστισμό των ειδικών συνεργατών σας, των γραμματέων σας, των Αντιπεριφερειαρχών και των στελεχών του Αναπτυξιακού Οργανισμού «Πάρνωνας Α.Ε.»...

Την επόμενη φορά κ.Νίκα που θα θελήσετε να παραθέσετε γεύμα, για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε με τους στενούς σας συνεργάτες, φροντίστε να το πληρώσετε από την τσέπη σας!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

7.7.2021


2 Σχόλια

Αντί για 30 δημοσιογράφους, κέρασε 30 παλαμακιστες. Όσον αφορά τα στελέχη Αναπτυξιακου οργανισμού , είθισται να εμφανίζονται ως παλαμακιστες και όχι μόνο... στην εκάστοτε νέα Διοίκηση ΟΤΑ. Όπου φυσάει... Τώρα φυσάει Δεξιά ας πούμε, αύριο μπορεί να φυσάει αριστερά ας πούμε και να κατηγορούμε τους πρώην ας πούμε.....

Και να ήταν η μόνη ανάθεση .... χωρίς δικαιολογημένη αιτιολόγηση ! Μπείτε Διαυγεια να διαπιστώσετε ......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.