Τάσος Δουβίκας: Έτοιμος για μια νέα ευκαιρία

Τάσος Δουβίκας: Έτοιμος για μια νέα ευκαιρία

Μάιος 13, 2020 - 18:20
10 σχόλια

Άλλη μια χρονιά όπου ο Τάσος Δουβίκας δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει όσα θα ήθελε έχοντας μικρό ρόλο και ελάχιστο χρόνο συμμετοχής  σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

Ο 21χρονός φορ αποτελεί ένα μεγάλο πρότζεκτ για την αρκαδική ομάδα ωστόσο η εξέλιξη του δεν είναι αυτή την οποία περίμαναν οι κιτρινομπλέ οι οποίοι εξακολουθούν ωστόσο να πιστευούν στον νεαρό διεθνή με τις Εθνικές Νέων και Ελπίδων άσο με καταγωγή από το Άργος.

Ουσιαστικά αυτή είναι μια σεζόν όπου ο Τάσος Δουβίκας θέλει να ξεχάσει αφού πραγματοποίησε μία και μοναδική συμμετοχή στο εφετινό πρωτάθλημα της Super League με την Ξάνθη έχοντας περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο ενώ έφτασε μια ανάσα από την μετακίνηση του με την μορφή δανεισμού στον Πανιώνιο αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης καθώς οι κυανέρυθροι δεν κατάφεραν εξασφαλίσουν ενημερότητα.

Ο Τάσος Δουβίκας πριν τρία χρόνια το καλοκαίρι του 2017 είδε την τιμή του να εκτοξεύεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ, τον ίδιο να μπαίνει στο μπλοκάρι κορυφαίων μάνατζερ και πολλά σπουδαία club της Ευρώπής να τον παρακολουθούν και επίσης να απασχολεί και τους "μεγάλους" της χώρας μας για να φτάσουμε στο 2020 και την μία επίσημη συμμετοχή του.

Η ποδοσφαιρική αυτή χρονιά οδεύει με τον έναν η με τον άλλο τρόπο προς το φινάλε της και ο Τάσος Δουβίκας είναι έτοιμος να κάνει ένα νέο δυνατό ξεκίνημα στην καριέρα του καθώς νιώθει πως ήρθε η στιγμή να δικαιώσει και το ταλέντο αλλά και τις προσδοκίες όλων όσων των διέκριναν.

Στην μετά Covid-19 εποχή και χωρίς κανείς να γνωρίζει αυτή την στιγμή πως θα είναι τα πράγματα την νέα αγωνιστική σεζόν ο Τάσος Δουβίκας ίσως αξίζει μία ακόμα ευκαιρία από τον Αστέρα Τρίπολης δεδομένου και της ηλικίας του αλλά και του ότι μιλάμε για ένα Ελληνόπουλο.

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Λιβανίστε τον. Καιρό είχατε. Έχουμε μάτια και βλέπουμε. Δεν θα τον κάνετε εσείς παικταρά με το ζόρι!

Ψηφίστηκε ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής και τον θάψανε για να παίζουν πρώην ποδοσφαιριστές και ισπανικά πουλιά .Εσυ ασχετε και κομπλεξικε ασχολησου με άλλο άθλημα γιατί από μπάλα δε σκαμπάζεις

Ποια ευκαιρία κύριε δημοσιογράφε ;μας δουλεύεις ; Ποτέ δεν πήρε ευκαιρία .ολο αλλαγή τον έβαζαν και και φέτος τον εξαφάνισαν .ο καλύτερος επιθετικός μακράν

Τι βλέπεις ρε μεγάλε ; Τον αραβιδη πέρσι η τους Ισπανούς από τη γ εθνική φέτος που γέλαγε όλη η Ελλάδα

Για να αποτελεί μεγάλο πρότζεκτ για την ομάδα όπως γράφει θα έπρεπε να παίζει 15 με 20 αγώνες .ετσι κάνουν στα πρότζεκτ ,και μιλάμε για Φούλ ενενήντα λεπτά

Κομπλεξικός δεν είναι, απλά εξέφρασε μια ποδοσφαιρική άποψη που βασίζεται σε όσα έχει δει προφανώς. Επίσης έκανε μια κριτική με ένα έστω και αιχμηρό τρόπο. Το δημόσιο βήμα δίνει αυτή τη δυνατότητα. Όπως και σε όσους διαφωνούν επίσης να το εκφράσουν ακόμα και με αντίστοιχα αιχμηρό τρόπο. Όλα αποδεκτά είναι σε επίπεδο γόνιμης ανταλλαγής απόψεων κλλά και αντπαραθέσεων. Όσο για την απονομή βραβείων και τίτλών οι περισσότεροι γνωρίζουν, νομίζω, πως αυτά δεν χορηγούνται πάντα με τα απαραίτητα αντικειμενικά ποδοσφαιρικά κριτήρια. Μπορεί να κανω και λάθος.

Δεν έχω δει κι εγώ κάτι το "φοβερό' ποδοσφαιρικά σε αυτό το παιδί ακόμα. Ίσως αν του δοθούν περισσότερες ευκαιρίες στο μέλλον να αναδείξει τα προσόντα του στο χορτάρι. Το κακό είναι να είμαστε εμπαθείς και να μην αναγνωρίζουμε αξίες, ειδικά αν είχαμε διαφορετική "ματιά" και διαψευστήκαμε. Όμως είναι κακό να μιλάμε και εκ του ασφαλούς και να μην έχουμε ίδια άποψη, την οποία δεν διστάζουμε να εκφράσουμε ακόμα κι αν "πέσουμε" έξω. Εδώ είμαστε και μακάρι να πάει καλά ο ποδοσφαιριστής ώστε να του αποδώσουμε τα πραγματικό βραβείο, δηλαδή την ανιδιοτελή αναγνώριση του ποδοσφαιρικού κοινού, νομίζω.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.