Τα νερά της βροχής «πνίγουν» το Κέντρο Υγείας του Λεωνιδίου (pics,vid)

Τα νερά της βροχής «πνίγουν» το Κέντρο Υγείας του Λεωνιδίου (pics,vid)

Ιανουάριος 26, 2023 - 13:12
2 σχόλια

Η έντονη βροχή δεν λέει να σταματήσει στο Λεωνίδιο, με αποτέλεσμα ο ποταμός Δαφνώνας να κατεβάσει νερό – ευτυχώς σε φυσιολογικά επίπεδα (δείτε ΕΔΩ).

Η κατάσταση όμως στο Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου είναι τραγική. Είναι μόλις η πρώτη ημέρα που βρέχει πιο έντονα και ήδη τα εξωτερικά ιατρεία, το ακτινολογικό, το εφημερείο των αγροτικών ιατρών και το γυναικολογικό ιατρείο «μπάζουν» νερά από παντού.

Όπως μπορείτε να δείτε  και στα βίντεο που ακολουθούν, νερό τρέχει από τους τοίχους και την οροφή κοντά στις λάμπες φωτισμού, κάτι που καταστεί σαφές ότι τα φώτα θα παραμείνουν κλειστά λόγω κινδύνου ηλεκτροπληξίας. Σε όλη αυτή την κατάσταση έρχονται να προστεθούν και οι συχνές διακοπές ρεύματος και του ίντερνετ. Μάλιστα, οι εργαζόμενοι έχουν τοποθετήσει κουβάδες για να μαζεύουν το νερό.

Το ερώτημα που γεννιέται, είναι πώς το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Λεωνιδίου θα καταφέρει να προσφέρει υπηρεσίες υγείας όταν επικρατεί αυτό το χάος και συγκεκριμένα σε μια περιοχή που απέχει τουλάχιστον μιάμιση ώρα από τα κοντινότερα νοσοκομεία όπως αυτό της Τρίπολης ή του Άργους, την ίδια στιγμή που η επικινδυνότητα στους δρόμους λόγω της κακοκαιρίας είναι άκρως αυξημένη.

 

 

 

 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Τς, τς, τς, τι παραπληροφόρηση είναι αυτή. Πρόκειται για την εγκατάσταση του νέου εξελιγμένου τελευταίας τεχνολογίας αυτόματου συστήματος πυρόσβεσης. Όσο για το γυναικολογικό ιατρείο, πολύ απλά έτυχε να περνά μια ετοιμόγεννη που της έσπασαν τα νερά. Μην εστιάζετε σε τυχόν παραλείψεις και αδιαφορία

Ελλάδα 2.0

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.