Τα μηνύματα των πολιτικών για την 201η επέτειο της μάχης των Δολιανών (vid)

Τα μηνύματα των πολιτικών για την 201η επέτειο της μάχης των Δολιανών (vid)

Μάιος 22, 2022 - 20:02
9 σχόλια

Με λαμπρότητα τιμήθηκε η 201η επέτειος της μάχης των Δολιανών την Κυριακή 22 Μαΐου.

Μετά το πέρας της τελετής, ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης δήλωσε ότι η μάχη των Δολιανών μαζί με τις μάχες στο Βαλτέτσι, στα Βέρβενα και στο Λεβίδι οδήγησαν στην άλωση της Τριπολιτσάς.

Ο εχθρός δεν ήταν ανίκητος, επεσήμανε.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είπε: «Η μάχη των Δολιανών ήταν μια σπουδαία νικηφόρα μάχη στην οποία πρωτοστάτησε ο Νικηταράς», επισημαίνοντας ότι η Περιφέρεια επισκεύασε το μνημείο, που είχε στατικά προβλήματα, και να βελτιώσει την εικόνα του δρόμου, ενώ ευχαρίστησε τα σχήματα που παραβρέθηκαν από την Καλαμάτα για να τιμήσουν μαζί με τα σχήματα από το Άστρος την ημέρα.

Ο δήμαρχος Β. Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα της μάχης, που ήταν από τις λίγες μάχες που έγιναν μέσα στον οικισμό και όχι στο ύπαιθρο. «Πρέπει όλοι μας να τιμούμε αυτούς τους αγώνες και να φυλάσσουμε την ομόνοια και την ανεξαρτησία του έθνους».
 

Video: 

Arcadiaportal.gr - Εορτασμός Μάχης Δολιανών 2022 , δηλώσεις πολιτικών


9 Σχόλια

O Γέρος του Μωρια με τον Νικηταρά μας ανοίγουν τον δρόμο ,να τσακίσουμε τους σύγχρονους δυνάστες που με το κάλυμμα της δημοκρατίας κάνουν ότι έκαναν και οι πασάδες . ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ,Νενεκοι ήρθε το τέλος σας !!!

4:15 Καλά μωρή κουκουβάγια δεν κοιμάσαι εσύ τέτοια ώρα που είσαι ξάγρυπνος και γράφεις αρλούμπες; Υπάρχει και κόσμος που κοιμάται εκείνη την ώρα ξέρεις γιατί ξυπνάει στις 6:00 για να πάει στη δουλειά του. Άντε νούμερα όλοι που έχετε και άποψη επί παντός επιστητού. Τράβα και κοιμήσου

Υπάρχουν και κάποιοι που έχουν υπηρεσία τέτοιες ώρες ,καλύτερα κουκουβάγια παρα μπούφος σαν εσένα ,ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!Νενεκοι ήρθε το τέλος σας !

γεμισαμε χρυσαυγουλα.. ολοι με IQ ραδικιου.. συνωμοσιολογοι του κ*λου και της μπατσας

Μισθωτέ του καθεστώτος ,πόσες ώρες υπηρεσίας έχεις στο πλήκτρολογιο ,τώρα σας έχουν 24 ώρη υπηρεσία .Μπάτσες θα φάτε όλοι εσεις μολις ξυπνήσει ο ελληνικός λαός .

Ακόμα δεν έχουν απαντήσει πόσα Bofors των 40 χλστ. που βρέθηκαν με τα χρώματα του Ελληνικού Στρατού στα χέρια των Ουκρανών νεοναζί του Τάγματος Αζόφ έχουν στείλει στην Ουκρανία.Τι σημαίνει «Στέλνουμε από τα αποθέματα« του Έλληνα ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλου;Ξέρουν ότι παραβιάζουν το εθνικό νόμο; Και ότι αν συμβεί κάτι με τη Τουρκία και δεν υπάρχουν όπλα στις αποθήκες θα είναι υπόλογοι; Και τα ψεύδη Παναγιωτόπουλου, ότι όλες οι χώρες ΕΕ και ΝΑΤΟ προσφέρουν βοήθεια σην Ουκρανία πώς το μπορούν να τα λένε χωρίς να ντρέπονται;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.