Σύσκεψη στη Σπάρτη για την πορεία των έργων του ΠΕΠ Πελοποννήσου

Σύσκεψη στη Σπάρτη για την πορεία των έργων του ΠΕΠ Πελοποννήσου

Σεπτέμβριος 05, 2020 - 15:17
0 σχόλια

Τεχνική σύσκεψη για την επιτάχυνση της υλοποίησης των ενταγμένων έργων στο ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 – 2020, πραγματοποιήθηκε στο διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας, στην Σπάρτη, υπό τον αντιπεριφερειάρχη  Θεόδωρο Βερούτη, την περασμένη Παρασκευή 28 Αυγούστου.

Στη συνάντηση. στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι  των δήμων και του Επιμελητηρίου Λακωνίας -που ως τελικοί δικαιούχοι υλοποιούν έργα του ΕΣΠΑ-, συζητήθηκε η πορεία υλοποίησης των πράξεων, τα προβλήματα που υπάρχουν καθώς και τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν προκειμένου να ξεπεραστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Επίσης, οι εκπρόσωποι της Διαχειριστικής Αρχής και τα  στελέχη του Ομίλου Μελετών και Αναπτυξιακού Σχεδιασμού (ΟΜΑΣ Α.Ε.), ενημερώθηκαν από τους δυνητικούς δικαιούχους για τις ώριμες μελέτες που υπάρχουν και με τη σειρά τους ενημέρωσαν για τις προσκλήσεις που αναμένεται να δημοσιευθούν στο πλαίσιο του Προγράμματος, κατα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Στην σύσκεψη, εκτός των στελεχών των Υπηρεσιών, συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Σπάρτης Μιχάλης Βακαλοπουλος και Μονεμβασίας Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης, ο δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης Αθανάσιος Μιχελόγγονας, ο ειδικός συνεργάτης της Π.Ε. Λακωνίας Γιάννης Σπυριδάκος και ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Σπάρτης Γιάννης Ράλλης.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.