ΣΥΡΙΖΑ: Nίκη που οδηγείται στις φυλακές ο Λαγός

ΣΥΡΙΖΑ: Nίκη που οδηγείται στις φυλακές ο Λαγός

Μάιος 16, 2021 - 10:15
1 σχόλια

«Το γεγονός ότι ο νεοναζί Γιάννης Λαγός οδηγείται στις ελληνικές φυλακές αποτελεί μια σημαντική νίκη της δημοκρατίας. Μια νίκη όσων πάλεψαν όλα αυτά τα χρόνια ενάντια στο σκοτάδι του φασισμού», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Αποτελεί άμεση ανάγκη να μπει ένα τέλος στο φιάσκο διαφυγής του υπαρχηγού των νεοναζί Χρήστου Παππά, που με ευθύνη της κυβέρνησης ζούμε. Η μάχη ενάντια στην λογική του μίσους, του φασισμού και του ρατσισμού συνεχίζεται», σημειώνει.​

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ: https://www.defence-point.gr/news/otan-aristera-keerfa-toyrkia-stirizoyn-chamas-akrita-amp-frachtis και https://www.defence-point.gr/news/to-keerfa-mazi-me-quot-meionotikoys-quot-voyleytes-kata-toy-quot-axona-elladas-israil-quot. Δεν θέλουν άξονα Ελλάδος με Κύπρο και Αίγυπτο όπως και το αφεντικό τους. Για το Ισραήλ λέω χρόνια τώρα ότι η συμμαχία μαζί του είναι λυκοφιλία αφού από είναι σύμμαχος της Τουρκίας (της πούλησε drone, ιπτάμενα ραντάρ, εκσυγχρονισμό F-4, στήριξε το Αζερμπαιτζάν) και στο θέμα της ΑΟΖ των νησιών μας άδειασε ο ισραηλινός πρέσβης.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.