Συνελήφθη ο «βιαστής του Κάβου» στην Κέρκυρα ύστερα από καταδίωξη (pics)

Συνελήφθη ο «βιαστής του Κάβου» στην Κέρκυρα ύστερα από καταδίωξη (pics)

Μάιος 24, 2020 - 09:41
0 σχόλια

Περιπετειώδης ήταν η σύλληψη του 47χρονου, η οποία ωστόσο είχε αίσιο τέλος μετά την επιχείρηση απεγκλωβισμού του, καθώς είχε πέσει μέσα σε χαράδρα 200 μέτρων κατά την προσπάθειά του να διαφύγει από τις Αστυνομικές Αρχές που τον καταδίωξαν.

Το χρονικό της υπόθεσης

Οι Αστυνομικές Αρχές έφτασαν στα ίχνη του έπειτα από τρεις εβδομάδες αναζητήσεων, καθώς ο 47χρονος κατηγορείται για νέο βιασμό, αυτή τη φορά μιας 34χρονης υπηκόου Αλβανίας η οποία ζούσε το τελευταίο διάστημα στη Λευκίμμη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το απόγευμα του Σαββάτου η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχε συλλέξει τις τελευταίες ήμερες και με βάση μαρτυρίες κατοίκων τον εντόπισαν σε δύσβατη περιοχή στον Άγιο Γόρδιο Λευκίμμης.

Στην προσπάθεια του όμως να ξεφύγει έπεσε μέσα σε χαράδρα 200 μέτρων και εντοπίστηκε από τα σκυλιά Κ9 της Αστυνομίας.

Λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο όπου έπεσε, βρέθηκε εξοπλισμός που παράγει ρεύμα και πιθανόν χρησιμοποιούσε για να φορτίζει το κινητό του τηλέφωνο.

 

Ο απεγκλωβισμός και η μεταφορά του στο Νοσοκομείο

Το βράδυ του Σαββάτου, οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις της Κέρκυρας κατάφεραν να προσεγγίσουν και να απεγκλωβίσουν τον 47χρονο, που τραυματίστηκε στα άκρα του.

Με φορείο μεταφέρθηκε στο ασθενοφόρο και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, όπου παραμένει φρουρούμενος.

Των αναζητήσεων είχε προηγηθεί η δήλωση εξαφάνισης της 34χρονης από τον 32χρονο σύντροφό της, ο οποίος ενημέρωσε τις Αστυνομικές Αρχές πως ξύπνησε το πρωί της Πέμπτης (7/5) και δεν τη βρήκε στο σπίτι τους, ενώ όπως επεσήμανε, το προηγούμενο βράδυ, είχε προηγηθεί συνάντηση του ζευγαριού, με τον «δράκο», ο οποίος μετά την αποφυλάκισή του ζούσε στη Λευκίμμη, με περιοριστικούς όρους να εμφανίζεται την πρώτη ημέρα, κάθε μήνα, σε Αστυνομικό Τμήμα, καθώς και την απαγόρευση της εξόδου του από την Κέρκυρα.

corfutvnews.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.